Home / Cultuur / Eten en Drinken / De beste ambachtelijke biercafés in Barcelona
craft-beer-900x508

De beste ambachtelijke biercafés in Barcelona

Ambachtelijk bier is een trend over de hele wereld. Onnodig om te zeggen, Barcelona heeft zich ook laten meeslepen in deze trend. Of je nu van een droge of fruitige smaak houdt, je kan zeker jouw Mr. Right vinden in de ambachtelijke biercafés in Barcelona. Om een lijst van de top biercafés op te stellen, vroegen we aan de locals om hun geheimen van hun favoriete spots te onthullen. Hier vindt u wat ze zeiden:

Biercab

Barcelona´s Top Brew Pubs

Het bevindt zich in het hartje van de elegante wijk EixampleBiercab is altijd een populaire keuze. Ze hebben 29 verschillende verse tapbieren over heel Europa, wachtend voor jou bij hun grote bar. Iets bitters of iets luchtigs en zoets? Beginnende bierliefhebbers kunnen in eerste instantie verblind worden door alle keuzes. Maar je kan altijd advies en proevertjes vragen aan de vriendelijke en behulpzame barmannen en vrouwen om zo het perfecte bier voor jouw nachtje uit te vinden. Biercab biedt ook verschillende luxueuze bierflessen aan.  Bekijk zeker de brochure voor deze bar!

Address: Carrer Muntaner, 55, 08011 Barcelona, Spain

Photo Credit: http://www.blacklab.es/

BrewDog

Brew Dog Barcelona

Een internationaal ambachtelijk biermerk, BrewDog veroverde snel en met succes de harten van de lokale bevolking. Het merk is ontstaan in de UK. Twee jonge mannen (en een hond) waren het industrieel brouwen van bier dat de Britste drankmarkt domineert beu.  Het eerste succes van hun huisgemaakt bier op lokale beurzen gaf hen motivatie. BrewDog startte hun reis van het bier brouwen in 2007 en beschikte in 2015 al over 44 bars over de hele wereld. Buiten hun eigen signeerde bier, hebben ze ook een mooie selectie van bierflessen. Tijdens uw bezoek in Barcelona, mag je zeker dit ambachtelijk Mecca bier niet missen.

Address: Carrer de Casanova, 69, 08011 Barcelona

Garage Beer Co

Barcelona´s Top Brew Pubs

Nu we toch spreken over authentiek huisgemaakt bier, Garage Beer Co’s perfecte brouwapparatuur dat zichtbaar is voor de bezoekers aan de bar zou u moeten overtuigen dat dit echt een goede deal is. Het brouwcafé biedt een selectie van 8 taps aan. Deze 8 keuzes worden allemaal ter plekke gebrouwen.. Informeer je bij de trotse werknemers over het bier en vraag proevertjes zodat je het juiste bier eruit kiest.

Ben je geïnteresseerd om in de buurt van Garage Beer Co te verblijven? Bekijk dan zeker onze Accommodaties in Eixample!

Address: Carrer del Consell de Cent, 261, 08011 

Photo Credit: barcelona.lecool.com

Black Lab Brewhouse 

Black Lab Brewhouse

Offering a wonderful selection of craft beers paired with a menu focused on Asian-American cuisine, this place will simultaneously fulfill two of your deepest desires. Voordat je naar het strand gaat, zal niemand je de schuld geven als je jezelf verwent met een ijskoud, zelfgebrouwen biertje of twee. De filosofie achter Black Lab Brewhouse  is dat het brouwen van bier een kunst is, in plaats van een industrie. Dit is tenslotte de sleutel tot het maken van goede dingen, toch? Het aanbieden van een prachtige selectie van ambachtelijke bieren in combinatie met een menu dat gericht is op de Aziatisch-Amerikaanse keuken, zal deze plaats tegelijkertijd laten voldoen aan twee van uw diepste verlangens.

BlackLab bevindt zich in de dynamische Barceloneta wijk. Interesse om hier een appartement te huren? Bekijk onze Accommodataties in Barceloneta.

Address: Plaça Pau Vila, 1, Barceloneta, 08039

Accommodation Barcelona

view more apartments

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

eten-en-drinken

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven