Home / Kulturen / Äta och dricka / Bästa pubarna i Barcelona
Barcelona´s Top Brew Pubs

Bästa pubarna i Barcelona

Craft beer har nyligen blivit en trend över hela världen. Självklart har därför Barcelona snappat upp trenden! Oavsett om du fördrar en torr eller fruktig smak, kan du definitivt hitta Mr. Right i Barcelona!
För att hitta våra favoriter har vi bett fem lokala Barcelonabor dela med sig om deras favoritplatser. Här är en listan med deras bästa tips:

Biercab

Belägen i hjärtat av Eixample kvarteren ligger populära och välbesökta Biercab. De har 29 olika sorter att välja bland från hela Europa, som bara väntar på dig i baren! Något bittert eller något sött? Deras stora antal ölsorter kan leda till beslutsångesy, men du kan alltid fråga en av de vänliga bartenders för tips och råd för att du ska välja den perfekta ölen på din utekväll! Biercab erbjuder också många olika sorters also offers many luxurious bottles of beer. Check out the brochure for these at the bar!

Adress: Carrer Muntaner, 55, 08011 Barcelona, Spain

Barcelona´s Top Brew PubsPhoto Credit: http://www.blacklab.es/

BrewDog

Internationella BrewDog har snabbt och framgångsrikt erövrat Barcelonas hjärtan. Kedjan kommer från början från Storbritannien, av två unga killar (och en hund) som tröttnade på den bryggda ölen som dominerade engelska marknaden. Den snabba succéen och den positiva responsen de mötte gav de motivation att fortsätta. De startade företaget 2007 och under 2015 hade de redan 44 barer runtom i världen. Förutom deras signaturöl, har de också ett olika öl på flaska. Under din vistelse i Barcelona vill du verkligen inte missa detta härliga öl-Mecka!

Adress: Carrer de Casanova, 69, 08011 Barcelona

Garage Beer Co

Snacka om utsökt hemmagjord öl! Garage Beer Co’s bryggutrustning, som alltid är rynlig för barens besökare, borde övertala dig om att detta är the real deal. Puben erbjuder 8 öltappar i en bar. Dessa är alla bryggda på plats. Fråga den sköna personalen om ölen och provsmaka flera innan du gör ditt val!

Intresserad av att bo i närheten av Garage Beer Co? Missa då inte Lägenheter i Eixample!

Adress: Carrer del Consell de Cent, 261, 08011 

Barcelona´s Top Brew PubsPhoto Credit: barcelona.lecool.com

La Cerveteca

När ett ställe alltid har mycket gäster, då vet man att det håller hög standard. Detta gäller iallafall La Cerveteca i el Gotico. Deras hembrygda öl är lika tilltalande som det historiska område vilket det bryggdes i. För besökare som vill sippra på typisk lokal katalansk öl, då detta stället för dig! Ägaren av La Cerveteca är väldigt entusiastisk om hans bryggeri och öl, så dra dig inte från att fråga frågor!
Om du vill hyra lägenhet i närheten av La Cerveteca är våra lägenheter i Gotico något för dig!

Adress: Carrer d’En Gignàs, 25, 08002 Barcelona

Black Lab Brewhouse 

Innan du beger dig till stranden, unna dig en iskall hemmabryggd öl eller två! Filosofin bakom Black Lab Brewhouse är att se öl som en konstform istället för en industri. Det handlar ju efter allt ändå om att göra riktigt bra drycker, inte sant? Med en marknad som fokuserar på asiatiska och amerikanska rätter, kommer denna plats uppfylla alla dina önskemål.

BlackLab ligger i livfulla Barcelonetan. Är du intresserad av att hyra lägenhet här? Spana då in våra lägenheter i Barceloneta.

Adress: Plaça Pau Vila, 1, Barceloneta, 08039

Lägenheter i Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

ata-och-dricka bars-sv baesta-platserna

Boende Barcelona


Scroll To Top