Home / Om Barcelona / Nabolag / Det Gotiske Kvarter Barcelona
The Gothic Quarter in Ciutat Vella, Barcelona

Det Gotiske Kvarter Barcelona

Det smukke kvarter kendt som Det Gotiske kvarter var engang den Romerske Landsby og har den dag i dag, stadig nogle rester tilbage fra sin berømte fortid. Barcelona er en by, som på original vis kombinerer den middelalderlige og moderne arkitektur på én og samme vis. Det Gotiske Kvarter er en af de mest berømte områder i byen og ligger i hjertet af den gamle del af Barcelona. Det består af tilfældig beliggende labyrinter af smalle gader; dette område er indbegrebet af historie og legender af en svunden tid. Denne forholdsvis lille, men bemærkelsesværdige del af byen blev hovedsageligt bygget i 14.-15. hundrede tallet som en del af det Romerske Imperium. 

Find din bolig nu!

 

Sightseeing i det Gotiske Kvarter Barcelona

De smalle, snoede gader i dette områder skaber en labyrint og hvis du er på vej et sted; sæt tid af til at finde den rette vej. Sørg for altid at se op og omkring dig, for ikke at gå glip af nogle af de bedste og smukkeste glimt af byen. Mens du slentre gennem gaderne i dette kvarter, vil du passere købmændenes paradis i Carrer Montcada, blive hypnotiseret af vagttårnet af Plaça del Rei, eller beundre klostrene og klorstolene i den imponerende Gotiske Katedral. Hvis du går ud over de middelalderlige kulisser, vil du finde resterne af den antikke romerske by Barcino og udforske det fantastiske Picasso Museum, et must-see på listen af oplevelser i Barcelona. Du kan endda besøge Les Quatre Gats, som er berømt for at være stedet for Picasso’s første udstilling. Stedet var også kendt for at være Picasso’s stam bar.

Det Gotiske Kvarter er også kendt for deres utrolige shopping muligheder, fra det mere kommercielle område Calle Portal de L’Angel til alle de små butikker på Calle Avinyo. Sørg for at være på gåben for at få det hele med; Det Gotiske Kvarter er perfekt til en eftermiddags spadseretur. Forenden af Las Ramblas vil du finde Plaça Catalunya hvorfra du kan fortsætte ud på Passeig de Gràcia, hvis din shopping smag er lidt mere designer orienteret, eller hvis du vil se Antoni Gaudí’s bemærkelsesværdige bygninger.

 

 

Hotspots i det Gotiske Kvarter Barcelona

Du vil være blive imponeret over udvalget af restauranter og barer, og især omkring Plaça Reial, som altid er pakket med mennesker dag og aften. Nattelivet i Det Gotiske Kvarter er livligt og du vil til hver en tid kunne finde et hyggeligt sted at få en drink eller en dans. Calle Ferran, som er beliggende på den ene side af Plaça Reial og leder op til Plaça Sant Jaume er med dens imponerende regeringsbygninger, også et ideelt sted at gå på barer og cafeer.

Hvor skal man bo i Det Gotiske Kvarter Barcelona

Med hensyn til beliggenhed, giver Det Gotiske Kvarter fremragende adgang til mange af byens hoved attraktioner. Det ligger tæt på La Rambla hvilket betyder alt er indenfor gåafstand. Når det kommer til at finde en bolig til dit ophold, findes der et utal af bemærkelsesværdige leje lejligheder til rådighed for familie- og par ferier, eller hvis I rejser med en gruppe venner. Der er uendelige fordele ved at bo i Det Gotiske Kvarter, lige fra de smukke historiske steder til det summende natteliv; det er den perfekte ferie destination. Du kan få et overblik over ledige lejligheder i Det Gotiske Kvarter eller hvis du leder efter noget mindre  ledige værelser i Det Gotiske Kvarter med fantastiske priser.

Historien om Det Gotiske Kvarter

Bag historien om De Gotiske bygninger ligger der en hemmelig by med folkehistorier og mystiske traditioner, hvoraf mange stammer fra mellem 1920’erne – 50’erne af den bemærkelsesværdige Catalanske folklorist Joan Amades. En af de mest kendte, er historien om den Den Jødiske alkymist og hans datter. Den sidste bygning på Arc de Sant Ramon del Call var ejet af alkymisten. Han havde en smuk datter, som den gamle herre tilbedte. Rygterne gik om den unge smukke datter, som  forelskede sig i en ung kristen ridder og erobrede hendes hjerte. Men til hans store forbløffelse, nægtede hun at gifte sig med ridderen. Den unge mand blev så rasende, at han gik til den berømte Jødiske alkymist og fortalte han ønskede at hævne sig på en illoyal elsker.

Alkymisten tog uvidende omkring formålet imod den rige ridders syv guld stykker og lavede en unik formel på en dødelig væske. Han plantede et par dråber af denne dødelige væske på den unge adelsmands rose, som han havde lavet til ære for datteren af alkymisten. Da datteren modtog denne smukke buket af ridderen og inhalerede duften af roserne, besvimede hun og døde i en frygtelig smerte i armene på hendes far. Som en straf til ham selv, valgte han at forlade sit hjem og vandre i vilde resten af sit liv. Men før han forlod sit hjem for sidste gang, samledes en flok af mennesker foran på pladsen, som så ham kaste en forbandelse over alle der kom til at bo i selv samme hus, ville møde den samme skæbne som hans datter. Og sådan forblev huset tomt.

Praktisk Information

Adresse: El Barri Gòtic Barcelona, Spain.

Offentlig transport: Der findes metro stoppesteder på begge sider af Det Gotiske kvarter, der er tre på Las Ramblas som fører op ad den ene side af området, og på den anden side ligger Jaume I. De fleste af byens attraktioner ligger derimod indenfor gåafstand, da du befinder dig i centrum af byen.

BEMÆRK at så snart du har krydset Via Laetana, vil du ikke længere befinde dig i Det Gotiske Kvarter. Dette vil derefter være La Ribera.

 


Vis større kort

 

 

Boliger i Barcelona

Vis alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

neighbourhoods-da about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top