Home / Hvad er nyt / Rental Moto Barcelona
rental moto barcelona

Rental Moto Barcelona

Rental Moto Barcelona er et firma, der tilbyder udlejning af scooter for turister og folk, der kræver en transport løsning til at bevæge sig gennem byen. Med en flåde bestående af Sym Symphony 125 S og Sym Symphony 50 S 4T kører scooterne i perfekt stand, de tilbyder deres kunder muligheden for at have adgang til en høj kvalitet, lave omkostnings service.

Untitled-5

Book now!

På grund af sin demografi, har byen så mange biler, at pendling er yderst vanskeligt ved myldretiden. På den anden side, selv når der er et godt offentligt transportsystem, i nogle sæsoner-såsom sommer- mængden af turister og lokale gøre erfaringer med at bruge undergrunden, tog eller busser en besværlige rejse. På grund af dette, er Barcelona en perfekt by for brug af en scooter.

I øjeblikket, er byens gade planlægning passende for denne form for transport, så dem, der vælger denne løsning, gør det nemt for dem at gå gennem byen på en hurtig og alsidig måde. Og hvis det ikke var nok, har Barcelona flere parkeringspladser, hvilket gør muligheden for at bruge en scooter, en reel og billig løsning i forhold til at leje en bil og gå gennem den kedelige jagt efter en parkeringsplads og prisen på en sådan tjeneste. Uden at være forgæves så er Barcelona byen med de fleste scootere i Europa.

På grund af dette, er leje af en scooter i Barcelona det bedste transport alternativ for dem, der besøger Ciudad Condal, hvilket giver dem mulighed for at nyde hvert hjørne af byen med absolut frihed. Ved at leje en scooter, vil de have mulighed for at optimere tid og besøge hver en af de vigtigste steder i Barcelona uden bekymring, og de vil ikke at skulle tænke på transport eller parkering, hvilket giver dem mulighed for at nyde deres oplevelse med absolut komfort.

Prisen for leje af en scooter med Rental Moto Barcelona er lukket og uden uventede overraskelser. Det omfatter en hjelm, en lås, en boks, vejhjælp og basale forsikring der dækker skader på tredjepart. Det er derfor, den bedste mulighed for at leje en scooter.

Hvis det ikke var nok, så er placeringen af deres kontorer uovertruffen: blot et par meter væk fra Sants Station, den vigtigste terminal i byen. Et perfekt sted at begynde en rejse.

Hvad kræves det for at leje?

Leje en scooter hos Rental Moto Barcelona er ganske enkel. Det første ting du skal have i tankerne, er, at føreren skal have tidligere erfaring med kørsel af motorcykler eller scootere. For det andet , kræves det et gyldigt kørekort i Spanien; AM eller bil kørekort med mindst tre år for at blive udstedt, for at leje en 50cc scooter; eller A1, A eller bil kørekort med mindst tre år for at blive udstedt for 125cc. Det vil også være nødvendigt at vise et ID (pas eller DNI) og et kreditkort til at betale for depositum som kræves for lejning.

Contact:

Overnatning Barcelona

Se alle

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

hvad-er-nyt about-barcelona-da transport-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top