Home / Om Barcelona / Nabolag / Raval Barcelona
El Raval in Ciutat Vella, Barcelona

Raval Barcelona

Ordet Raval stammer fra det arabiske ord Rabad som betyder nabolag. Raval Barcelona er en del af det historiske distrikt Ciutat Vella, og er et af de to områder som grænser ned til La Rambla. Konstruktionen kan dateres tilbage til middelalderen, da området var et af de fattigste dele af byen, som kun bestod af haver, markeder og religiøse institutter. Raval er i live alle tider på døgnet og tilbyder en central beliggenhed med gåafstand til mange populære steder som de gotiske kvarter og Eixample. Det tætteste metrostop er på Las Ramblas, Barcelona’s mest kendte gade.


Find overnatning nu!

Sightseeing i Raval Barcelona

Raval er et livligt multikulturel nabolag  med et udsøgt udvalg af caféer og spisesteder. Området er også blevet kendt for at have mange privatejet butikker, gallerier og boghandlere. Madmarkederne Mercat Sant Antoni og La Boqueria på Las Ramblas ligger også i dette område, er er markeder som vil forkæle dine smagsløg med friske varer som; frugter, lokalt kod og fisk.

Her er forslag til fantastiske ting man kan opleve under sit ophold i Raval:

  • MACBA – Museu d’Art Contemporani de Barcelona
  • Rambla del Raval
  • Museu Marítim de Barcelona
  • Cat, Fernando Botero
  • The Antic Hospital de la Santa Creu
  • CCCB – Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.
  • Palau Güell
  • Sant Pau del Camp
  • Gran Teatre del Liceu

Hotspots i Raval Barcelona

Der er et dusin af spændende og livlige barer, restauranter og klubber i Raval. Husk at tjekke Marmalade ud, en populær cocktail bar i Raval, som også er en restaurant som serverer udsøgte retter. La Rambla ligger så tæt på, at man altid kan finde barer og klubber som har sent åbent – dette gør endnu engang Raval perfekt for dem der ønsker at feste hele natten. Nattelivet i Raval er et af de bedste steder for turister, som besøger Barcelona. Man kan finde velkendte klubber som: Jamboree og Boulevard – natten er altid ung i Barcelona.

Hvor skal man bo i Raval Barcelona

Når det kommer til beliggenhed, åbner Raval mange døre, da mange af byens hovedattraktioner er inde for gåafstand. Området kan være  lidt larmende da det er placeret i hjertet af Barcelona. I forhold til lejligheder i Barcelona, kan man finde alt fra familielejligheder, lejligheder til par eller grupper. Der er endeløse fordele ved at bo i hjertet af byen; der er let tilgængelighed til resten af Barcelona, så det er den ideelle feriedestination. Man kan leje lejligheder eller enkelte værelser i Raval til de bedste priser.

Historien om Raval Barcelona

På grund af industrialiseringen kom der mange immigranter fra andre dele af catalonien, som gjorde Raval til hvad det er i dag et boligområde, i stedet for en industriel zone. I 1854 blev den gamle mur rundt om byen fjernet og byen begyndte at vokse.  Med tiden kom der flere og flere mennesker til Raval, så middelklassen begyndte at investere i opførelsen af nye distrikter og flyttede gradvist fra det gamle centrum af byen og ind i de nye bydele . Dette efterlod Raval til de fattigste indvandrere og indbyggere . De lave priser på huse og huslejer tiltrak illegale nyankomne og folk, der har problemer med loven .

På grund af tilstanden af omgivende lande under og efter borgerkrigen, voksede fabriks produktionen, hvilket betød en massiv vækst i beskæftigelse og en kraftig stigning i indvandringen . Som svar på det stigende behov for boliger i løbet af 1930’erne , blev boligblokke med kommunale lejligheder bygget. El Raval var et central under byomdannelse  i Barcelona. Der har været mange projekter , der er designet til at re- organisering af byens centrum især PERI planer blev udarbejdet for Raval i 1985. PERI Raval blev ændret i 1995 og afsluttet i 2000. Den første indgriben emne for PERI Raval var åbningen af ​​Rambla de Raval.

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

neighbourhoods-da about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top