Home / Om Barcelona / Nabolag / Diagonal Mar i Barcelona
Diagonal Mar in Sant Martín, Barcelona

Diagonal Mar i Barcelona

Diagonal Mar i Barcelona, er det område, som bedst repræsentere nutidigt modernitet og er beliggende i Sant Martin området. Det er bygget i den sidste udstrækning af Avendia Diagoal.

Find overnatning nu!

Sightseeing i Diagonal Mar i Barcelona

I 2011 blev det historiske museum en del af forum bygningen, som gjorde det simpelt at komme lidt væk i et par timer. Parc Diagonal Marc er en dominerende attraktion.

Det var designet af den catalanske arkitekt, som også designede det skotske parlament. Parken er 15 hektar og følger Barcelona’s tradition for at kombinere naturens kunst og arkitektur. Den er delt op i 7 områder, og de områder med vand kan også benyttes til børnevenlige områder.

Hotspots i Diagonal Mar Barcelona

Diagonal Mark er kendt for at have sit eget store shoppecenter, Diagonal Mar Shopping Centre. Dette er ikke kun det største i Spanien, men har også tre fortællende shopping divisioner. Der er mange kendte mærker som: Zara, H&M, Miss Sixty og Desigual. Der er en biograf med 18 skærme på øverste etage, og et stort Alcampo supermarked, samt mange restauranter og fast food kæder. Selvom centret har lukket om søndagen, har restauranter stadig åben. Dette center har taget det amerikanske detail koncept til byen.

Når det kommer til spisesteder, drikkelser og natteliv, er Diagonal Mar i Barcelona, ikke rigtig et socialt rum for festlige attraktioner, da det er kendt for at være en stille nabolag. Hvis man ønsker en bytur, kan man altid tage toget eller metroen til centrum og ramme en af de velkendte klubber ved Vila Olympica tæt på stranden. For en romantisk aften kan man tage til L’Escola, som giver enkelte personer mulighed for at vise deres talent i køkkenet.
Diagonal Mar i Barcelona er det rigtige sted at være, hvis man gerne vil have en rolig ferie.

Hvor skal man bo i Diagonal Mar i Barcelona

Da dette er et berømt samfund, er der er en meget privat atmosfære hvor borgerskabet er i kontrol, da flertallet som bor her i fra middel eller overklassen. Mange catalanske familier valgte at bo her, da det er et område, som tiltrækker meget opmærksomhed gennem sine brede gader, og sin korte afstand til stranden.

Hvis du leder efter en stille og fredfyldt ferie, så lej en lejlighed i Digonal Mar. Området  har moderne lejligheder, som er kendt for at være luksuriøse, rummelige og med flotte udsigter ud over parken.

Historien om Diagonal Mar i Barcelona.

I det sene 20’ende århundrede genopfandt Barcelona et område af PobleNou, dette blev et kyndigt område til industrier og teknologi, og blev kaldt @22, dette er rygraden til Diagonal og åbnede i 1990. Nogle af områderne er blevet udviklet til morderne bygninger, og hoteller.

Diagonal Mar er den længste avenue i kombination med middelhavet, og er kendt for at være et karakteristisk område i Barcelona. Byområdet blev udskiftet med luksuriøse lejligheder, top class hoteller, konference centre, kontorer, et kæmpe center , en smuk strand og meget mere.


Se større kort

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

neighbourhoods-da about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top