Home / Om Barcelona / Den bedste motorsportsbutik i Barcelona
Den bedste motorsportsbutik i Barcelona Barcelona-Home

Den bedste motorsportsbutik i Barcelona

AFB Motorsport er en international virksomhed beliggende i Barcelona, der sælger en række forskellige tøj, udstyr og memorabilia forbundet med motorsportsverdenen. AFB blev grundlagt i 2008 og har etableret sig som den bedste udbyder af motorsportsudstyr i Spanien og et af de førende motorsportsmærker i verden. Uanset om du er en professionel racerkører eller lige er begyndt at køre gokart, har AFB Motorsport alt hvad du skal bruge for at nå dine motorsportsmål.

Historie

The Best Motorsport shop in Barcelona Barcelona Home

AFB Motorsport-projektet begyndte i 2008 som en butik dedikeret til at hjælpe racere på alle niveauer. Siden åbningen i 2008, har givet Spanien det bedste udvalg af konkurrencehjelme og er blevet hovedleverandøren.

AFB Motorsport har mere end 10 års erfaring med kommercialisering og distribution af produkter fra motorverdenen. Det har også partnerskaber med nogle af de førende mærker inden for motorsport såsom Alpinestars og Bell. Uanset hvad din motorsport har brug for, er AFB sikker på at have løsningen og har bevist sig selv som en pålidelig partner for racerløbere i karting, nationale og internationale motorsportsbegivenheder.

AFB Motorsports hovedkvarter kan findes i Barcelona, Spanien, og i 2018 åbnede et andet kontor i London. AFB har en verdensomspændende tilstedeværelse og distribuerer produkter til alle 7 kontinenter. Gennem sin 10-årige historie har AFB samarbejdet med mange prestigefyldte bilmærker. Disse omfatter Aston Martin Racing, Red Bull, Mercedes AMG og Ferrari for at nævne nogle få. Desuden har AFB siden 2011 udviklet forbindelser til motorcykelverdenen. Disse omfatter ikoner som Valentino Rossi og Marc Márquez samt mærker som Ducati, Honda og Yamaha.

The best motorsport shop in Barcelona Barcelona Home

Produkter

AFB Motorsport sælger en række produkter lige fra racerdragter og hjelme til miniature replikaer af ikoniske biler og cykler fra motorsportens historie. De sælger også unikke 1:2-replikaer af hjelme fra de fleste af de nuværende F1-kørere såvel som legender inden for sporten som Michael Schumacher, Jenson Button og Ayrton Senna. Vigtigst er det dog, at AFB sælger 1:1-replikaer af hjelme fra chauffører som Nico Rosberg, som kommer i plastikkasser og nogle gange er underskrevet af chaufførerne selv!

Det enorme udvalg af racertøj gør AFB til den bedste butik for både amatører og professionelle motorsportskonkurrenter. Du kan finde et bredt udvalg af FIA godkendte flammehæmmende racerdragter lavet i højeste kvalitet af firmaer som Alpinestars. Derudover sælger AFB racerstøvler, handsker, undertøj og tilbehør såsom balaclavaer. Ud over racertøj kan du også finde alt, der er nævnt ovenfor, men lavet specielt til karting.

AFB er den førende leverandør af konkurrencehjelme i Spanien. AFB kan prale af en enorm samling af hjelme til racing og karting, alle lavet af pålidelige mærker som Bell og Schuberth. Ydermere sælger AFB også hjelme til rallybilkørsel, visirer og tilbehør såsom hjelmtasker.

De sælger også en række livsstilstøj til den afslappede motorsportsfan. Mærkerne omfatter Porsche, Martini og Sparco. Produkterne omfatter blandt andet jakker, trøjer, kasketter og poloshirts.

Blog

Endelig har AFB deres egen blog med artikler udgivet de fleste uger. Disse artikler taler primært om nye tøjkollektioner, som AFB sælger. De har også interessante blogs om lokale, nationale og internationale løb og nyheder og begivenheder fra motorsportsverdenen. Der er også separate blogs om alle de limited edition hjelme, som AFB sælger, inklusive alle de oplysninger, du har brug for at vide om driverne og producenterne af hjelmen.

Få de bedste priser på:
hans – kielder – motul – omp – peltor – pilote – rainx – simpson – sparco – stilo – terratrip – fastime – capit – vulcanet – alpinestars

Adresse:
C/ Santiago Rusiñol, 14, Nave D11,
08213 – Polinyà (Barcelona) Spanien

Kontakt:
+34 933 222 613
info@afbmotorsport.com
www.afbmotorsport.com

Åbningstider:
Mandag: 8:00 – 19:00
Tirsdag: 8:00 – 19:00
Onsdag: 8.00 – 19.00
Torsdag: 8.00 – 19.00
Fredag: 8.00 – 19.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top