Home / Om Barcelona / Byen / Parc de les Aigües – en behagelig park for alle
Parc de les Aigües
Parc de les Aigües in Barcelona

Parc de les Aigües – en behagelig park for alle

Parc de les Aigües ligger nær METROSTATIONEN ALFONS X. Parken er ideel til en rolig stund, hvor det alsidige planteliv kan nydes. Hvad end du kommer med din familie eller alene, vil du nyde det! Parken er for eksempel et godt sted til en picnic i hjertet af BYDELEN GUINARDO.

Find overnatning nu!

Ideel for familier

Selvom parken ikke er den største, byder den på flere aktivitetsområder. Blandt andet kan du finde et OMRÅDE SPECIELT TIL BØRN med gynger, sand og andre traditionelle ”parkaktiviteter”. Rundt omkring legeområdet er der plads til, at voksne kan nyde en rolig stund og samtidig have et øje på børnene.

I parken finder du aktiviteter for børn i alle aldre, og der er noget at tage sig til for ALLE MEDLEMMER I FAMILIEN. For de ældste børn er der bordtennis i nærheden af legeområdet. Begge områder er lukkede, så for dig som voksen er det muligt at have et øje på alle dine børn fra samme sted.

Vegetation in Parc de les AigüesPhoto credit: lameva.barcelona.cat

Nyd et øjeblik alene

Hvis du vil nyde parken alene, er der ingen grund til bekymring: parken er også lavet for dig! Parken er nemlig inddelt i to separate områder. Et af disse områder er fyldt med planteliv og lavvandede steder, hvor du kan nyde naturen og slappe af på et roligt sted. I dette område kommer folk enten alene eller med en ven for at betragte det alsidige planteliv med de mange træer.

Praktisk information

  • Adresse: Plaça d’Alfons el Savi
  • Sådan kommer du dertil: Metro L4 (stop: Alfons X)
  • Pris: Gratis
  • Åbningstid: 10.00 til mørkets frembrud
  • Dyr: Tilladt

Photo credit: lameva.barcelona.cat

OVERNATNING BARCELONA

view more apartments danski danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

the-city-da about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top