Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Sikkerhed i Barcelona – hvilken bydel er den rigtige for dig?
Safetly in Barcelona

Sikkerhed i Barcelona – hvilken bydel er den rigtige for dig?

Når du er ude og rejse, er sikkerhed sikkert en af de ting, du bekymrer dig om. Det kan have stor betydning for din ferie at vide, om der er nogle dele af en by, du skal undgå om aftenen. Når du skal LEJE EN FERIEBOLIG I BARCELONA er det altid rart at vide, om du har valgt en bydel, hvor du kan føle dig tryg. Sikkerheden i Barcelona er medvirkende til, at Barcelona er en af de foretrukne destinationer for turister fra hele verden.

Renting a flat in Barcelona

Barcelonas mange turister, studerende og unge erhvervsdrivende er med til at skabe tryghed i byen. Grundet turistindustrien er der også meget synligt politi i Barcelona, hvilket bidrager til, at du kan føle dig sikker. Alligevel har hver bydel dog sine egne kendetegn. Her på siden kan du læse mere om de mest populære dele af byen, så du ved, hvad du kan forvente i de forskellige bydele.

El Born

El Born

Born er et af de kvarterer, som udgør CIUTAT VELLA – også kaldet ”den gamle bydel”. Born er en af de mest centrale dele af Barcelona, og i sommermånederne er bydelen meget travl. Med mange barer, restauranter og butikker er der altid noget at tage sig til. De små, charmerende gader vil med garanti fortrylle dig. Selvom området er meget sikkert, skal du altid være opmærksom på lommetyve, når du befinder dig på steder med mange turister. Selvom Born ikke er den mest stille del af Barcelona, ligger alle vores lejligheder i området i små gader, hvor støjniveauet ikke er overvældende. Det er ideelt at leje en lejlighed i El Born, hvis du vil opleve den ægte følelse af en by som Barcelona.

apartment

El Gotico

El Gotico

El Gotico er også en del af Ciutat Vella. De små, stenlagte gader tiltrækker mange rejsende, som er ivrige efter at opleve seværdigheder som KATEDRALEN og PLACA REIAL. El Gotico er en af de mest populære bydele, da den har mange fantastiske seværdigheder, gader at slentre omkring i samt mange natklubber, barer og særprægede restauranter. Det høje aktivitetsniveau i denne del af byen gør det til et sikkert sted at opholde sig. Ligesom i andre storbyer skal du dog være opmærksom på lommetyve. Men bortset fra det – at LEJE EN LEJLIGHED I EL GOTICO er lig med at bo i en sjov og livlig del af byen, hvor du har kort afstand til NATTELIV og kulturelle seværdigheder.

SE LEJLIGHEDER I EL GOTICO

apartment

El Raval

El Raval

El Raval har tidligere haft et dårligt ry, fordi området har været centrum for mange indvandrere. I de senere år har området dog gennemgået en stor forandring. Små butikker, restauranter og VINTAGEBUTIKKER har forvandlet El Raval til en hip bydel for unge. Som i mange storbyer bør du være forsigtig om aftenen og natten, men El Raval er et livligt sted med masser at se og tage sig til. Du finder nogle af de bedste restauranter og mest populære barer i denne bydel såvel som den smukke Ramblas del RAVAL, hvilket gør området til et ideelt sted at LEJE EN LEJLIGHED.

SE LEJLIGHEDER I EL RAVAL

apartment

Eixample

Eixample

Denne del af byen er præget af beboelse og er derfor mere rolig end mange andre områder i Barcelona – for eksempel den gamle bydel. Af den grund er Eixample da også et godt valg for børnefamilier. Eixample er godt forbundet til resten af byen, og du finder mange seværdigheder som for eksempel SAGRADA FAMILIA. De mere fine områder som PASSEIG DE GRACIA gør Eixample til en utrolig tryg og velbesøgt bydel med mange smukke restauranter og luksusbutikker. Du finder også et godt udvalg af barer og eksklusive natklubber, som sikrer sjov for alle. Med vores mange LEJLIGHEDER TIL LEJE I GRACIA finder du med garanti et sted, som opfylder alle dine behov!

SE LEJLIGHEDER I EIXAMPLE

apartment

Sants-Montjuic 

Sants-Montjuic

Denne smukke del af byen er præget af beboelse, men mange af Barcelonas vigtigste seværdigheder ligger i Sant-Montjuic – for eksempel MUSEAU NATIONAL D’ART DE CATALUNYA og den botaniske have. I denne bydel har vi et stort udvalg af større villaer for store grupper eller familier. Bydelen er godt forbundet til resten af byen, og det er et sikkert område, hvor mange af de lokale selv bor. Når du lejer FERIEBOLIG I SANTS-MONTJUIC, kommer du til at bo i en rolig og charmerende bydel, som er godt forbundet til resten af Barcelona. Et ideelt sted for din tur til Barcelona!

SE LEJLIGHEDER I SANTS-MONTJUIC

OVERNATNING BARCELONA

view more apartments danski danish

Map

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

where-to-stay-da neighbourhoods-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top