Home / Vapaa-aika / Ostospaikat / L’illa Diagonal Ostoskeskus
feature l'illa diagnoal

L’illa Diagonal Ostoskeskus

Barcelonassa on valtava valikoima fantastisia ostoskeskuksia eikä L’illa Diagonal ole poikkeus.

Löydä majoituspaikkasi nyt!

Löydä majoituksesi nyt!

L’illa Diagonal ostoskeskus sijaitsee Avenida Diagonal -kadulla, joka jakaa Les Cortsin ja Sant-Gervasin alueet. Ostoskeskusta nimitettiin ensin “jättikortteliksi” (supermanzana) johtuen sen jättimäisestä koosta ja ulkonäöstä (illa tarkoittaa katalaaniksi myös korttelia). Se on shoppailijoiden paratiisi, mutta se tarjoaa myös paljon muita mahdollisuuksia, ja rakennuksella on ostosten tekemisen lisäksi muutakin tarkoitusta.

Rakennuksen suunnittelivat arkkitehdit Rafael Moneo ja Manuel de Solà-Morales, ja se on virallisesti avattu vuonna 1993. Sen muotoilu on saanut inspiraatiota Rockfeller Centeristä. Vuonna 2006 ostoskeskusta laajennettiin, ja siihen lisättiin hotelli. Nykyään siellä on yli 170 liikettä, 2 neljän tähden hotellia, 2 koulua, kuntoilukeskus ja konferenssikeskus. Se on valtavan kokoinen tila ja ihanteellinen kaikille shoppailuhulluille.

Ostoskeskuksessa on tarjolla kaikkea mahdollista, kuten muotia, sisustusesineitä, asusteita, koruja, urheilukauppoja ja ravintoloita. L’illa Diagonal ostoskeskus on erittäin suosittu, minkä vuoksi se on hyvin kiireinen aika ajoin, etenkin viikonloppuisin. Lauantaina vieraillessa ostoskeskuksessa kannattaa varautua pitkiin jonoihin ja suuren ihmismäärään. Yksistään rakennuksen vaikuttava arkkitehtuuri ja koko ovat näkemisen arvoisia, mutta kannattaa samalla myös hyödyntää sen tarjoamia ostos- ja ravintolamahdollisuuksia.

L’illa Diagonal Ostoskeskus Aukioloajat:

Maanantai – lauantai: 10:00 – 21:30

Kuinka Sinne Pääsee:

Osoite: Centro Comercial Illa Diagonal, Avinguda Diagonal, 557, 08029 Barcelona

Ostoskeskukseen meneminen on helppoa, sillä siihen on paljon eri vaihtoehtoja.

  • Metro: L3 (Maria Cristina)
  • Bussi: 6, 7, V7, 33, 34, 63, 66, 67, 78, N0, N12
  • Tram: T1, T2, T3 (L’illa)
  • Auto: Parkkipaikkoja on yhteensä yli 2400

Lisäinformaatiota esimerkiksi ostoskeskuksessa olevista liikkeistä voi katsoa sen Internet-sivuilta.Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

ostospaikat vapaa-aika-barcelonassa

Majoitus Barcelona


Scroll To Top