Home / Hakemistosta / Sutton Barcelona
Sutton club Barcelona
Sutton nightclub Barcelona

Sutton Barcelona

Mietitkö, kuten monet muutkin, mistä löytää Barcelonan yksi ehdottomasti hienoimmista luksusyökerhoista? Jos vastauksesi on kyllä, meillä on selkeä vastaus sinulle – Sutton Barcelona!

Moët Chandon teemaa huokuva yksityishuone ja hyvin erityinen Moët Sviitti tekevät ainutlaatuisesta Sutton Barcelonasta entistäkin ainutlaatuisemman. Sitä luksustunnelmaa, mikä tässä yökerhossa vallitsee, et löydä mistään muualta.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Maailmankuulut dj:t kuten David Guetta, Calvin Harris ja Armin Van Buuren ovat soittaneet legendaarisia keikkoja Suttonissa. Sutton onkin hyvin suosittu yökerho myös julkisuudesta tunnettujen henkilöiden keskuudessa ja esimerkiksi alempana sivulla olevasta videosta voitte bongata David Guettan lisäksi kansainvälisestikin tunnetut Duudsonit. Toisin sanoen, jos haluat varmimmin törmätä kuuluisuuksiin Barcelonassa vieraillessasi, Sutton on paikkasi. Yksi lisäksi erittäin mainittavan arvoinen asia klubissa on sen ainutlaatuisen laadukas cocktailbaari. Cocktailbaarissa työskentelevät alan rautaisimmat ammattilaisbaarimikot ja drinkistä pääset nauttimaan glamouria huokuvissa tiloissa.

FREE GUESTLIST SUTTON

VIP TABLE RESERVATIONS SUTTON

Yksi kadehdittava asia lisää Suttonissa on sen yksi Euroopan parhaimmista äänentoistojärjestelmistä, mikä tekee siitä ehdottomasti yhden Barcelonan parhaimmista yökerhoista. Sutton järjestää erilaisia juhlia ja yleensä juhlilla on jokin teema. Eri juhlien hinnat ja aukioloajat vaihtelevat hieman, joten suosittelemme tarkistamaan kyseiset asiat aina Suttonin nettisivuilta. Suttonilla on hyvin tarkka ikäraja, joka on 21 vuotta, joten muistathan ottaa henkilöpaperisi mukaan todistaaksesi ikäsi. Myös pukukoodi on hyvin tarkka, joten tarkistathan ohjeistuksen alempaa sivulta ja muistathan myös noudattaa sitä hyvin tarkasti varmistaaksesi sisäänpääsysi tähän eleganttiin yökerhoon.

Oletko valmis tuntemaan itsesi rikkaaksi ja kuuluisaksi? Takaamme, että tulet kokemaan erityisen kokemuksen Suttonissa verrattuna jokapäiväiseen elämään.

Suosittelemme myös etsimään itsellesi sopivimman laadukkaan vaihtoehdon majoitukseen osoitteesta Barcelona-Home.com!

Tiedot

Osoite: C/ Tuset, 13, 08006 Barcelona
Hinta: Free after signing to Barcelona Home guestlist.
Aukioloaika: Wednesday 00:00-05:00 Thursday 00:00-05:30 Friday, Saturday and night before bank holiday 00:00—06:00 Sunday 22:30-04:00

BARCELONA-HOME VIERASLISTA Huomioithan ystävällisesti, että yökerholla on oikeus olla päästämättä teitä sisään, mikäli ette ole noudattaneet pukukoodia tai muita tapahtuman säännöksiä.

✔ Pukukoodi:

♀ NAISET: Elegantti & Tyylikäs (Mekko ja korkokengät)

♂ MIEHET: Elegantti &Tyylikäs (Ei lenkkikenkiä ja/tai t-paitaa)

*Olethan ystävällisesti paikalla 30 minuuttia ennen kuin vieraslista sulkeutuu, että pääset varmasti sisälle.

 

FREE GUESTLIST SUTTON

VIP TABLE RESERVATIONS OTTO SUTTON

Accommodation in Barcelona

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

hakemisto parhaat-seurat vapaa-aika-barcelonassa juhlat-barcelonassa

Majoitus Barcelona


Scroll To Top