Home / Barcelonassa / Majoitukset / Majoittuminen Barcelonassa
accommodation

Majoittuminen Barcelonassa

Barcelonasta löydät lukemattomia erilaisia mahdollisuuksia majoittumiseen. Olitpa maailmaa kiertävä budjettimatkailija tai kuukausiksi asuntoa etsivä harjoittelija, löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon Barcelonan laajasta tarjonnasta, jotta majoittuminen Barcelonassa on juuri sellaista kuin toivot. Löytääksesi miellyttävän majoituspaikan Barcelonasta, olemme listanneet alle tarpeellisen informaation erilaisista majoitusmahdollisuuksista.

Löydä majoituksesi nyt!

Asunnot

Asunnon vuokraaminen on hyvä vaihtoehto isolla kaveriporukalla tai suuren perheen kanssa matkustaville, sillä vuokraaminen tulee todennäköisesti huomattavasti halvemmaksi kuin hotellissa yöpyminen. Asunnot ovat usein tilavia ja siistejä sekä sisältävät kaiken tarpeellisen asumista varten. Erityisesti pidempään Barcelonassa majoittuvia varmasti ilahduttaa asunnoista löytyvä keittiö – ruuan laittaminen itse silloin tällöin tulee halvemmaksi kuin jokailtainen ravintolassa vierailu. Sijainnista riippuen vuokra-asunnossa majoittuminen tarjoaa lisäksi mahdollisuuden yksityisyyteen ja rauhallisempaan naapurustoon. Asuntoa valitessa kannattaakin kiinnittää huomiota juuri sijaintiin – vuokra-asuntoja nimittäin löytyy niin keskustan vilkkailta kaduilta Eixamplesta, vanhankaupungin sydämestä Ciutat Vellasta kuin kaupungin laitamien suojaisilta alueilta, jotka ovat täydellisiä rentoutumiseen, auringonottoon ja uima-altaaseen pulahtamiseen. Hyvät julkiset kulkuyhteydet takaavat asunnon sijainnista riippumatta helpot ja nopeat yhteydet Barcelonan eri kohteisiin.

apartment

Cosmopolitan asunnot, Barcelona

Alkaen      91€ / YÖ

p19kfiv29arpg10p31it31idj14fq7 p19kfiv29a9an1doc1efk16ut1l7m8

License : HUTB-002182

Suomi

Huone Jaetusta Huoneistosta

Jos sen sijaan matkustaa yksin tai yhdessä kaverin tai kumppanin kanssa, voi huoneen vuokraaminen huoneistosta olla sopiva vaihtoehto. Tällöin huone on omassa käytössä, mutta asunnon yhteiset tilat jaetaan muiden kanssa. Huoneen vuokraaminen on yleensä halpa vaihtoehto, jolloin rahaa jää myös Barcelonan kuuluisista nähtävyyksistä ja ruuasta nauttimiseen. Jaettu huoneisto tarjoaa niin ikään ainutkertaisen mahdollisuuden tutustua toisiin matkailijoihin kaikkialta maailmasta tai paikallisiin, jotka usein iästä riippumatta asuvat kimppakämpissä. Asuntojen tavoin vuokrattavia huoneita löytyy niin lyhyempään kuin pidempäänkin majoitustarpeeseen kaikkialta Barcelonasta, kuten boheemilta Gracian alueelta.

Huone Graciassa, Barcelona

Alkaen 346€ / KUUKAUSI

p17u5nlvnpnbspds17181pdk1g13gp17u5nlvnnq5d1k9oo7g1vf71vvm9p17u5nlvnn1hme1s0a1450f8t15o57

Suomi

Hostellit ja Hotellit

Hostellit ja hotellit ovat perinteinen tapa majoittua matkan ajaksi. Etsiessä halpaa ja persoonallista tapaa majoittua, on hostelli usein hyvä vaihtoehto. Hostellien hinta ja taso voivat vaihdella paljonkin – kannattaa siis käyttää hieman aikaa sopivan ja mukavan paikan löytämiseksi. Hostellit tarjoavat usein hyviä tarjouksia, jotka sisältävät ilmaisen Internet-yhteyden ja aamiaisen. Hotellit puolestaan tarjoavat kaikki mahdolliset mukavuudet matkan ajaksi. Kuntosali on piristävä tapa aloittaa aamu, ja kellon ympäri palveleva henkilökunta osaa varmasti auttaa sinua englannin kielellä esimerkiksi löytämään nähtävyydet ja  kokeilemisen arvoiset ruokapaikat. Hotelli voi lohkaista suuren osan matkabudjetista, mutta hyviä tarjouksia kannattaa metsästää, mikäli haluat nauttia kaikista mukavuuksista Barcelonan matkallasi.

 hotel

Leirintäalueet

Leiriytyminen on hauska ja erilainen tapa viettää loma ystävien tai perheen kanssa Barcelonassa. Leirintäalueet sijaitsevat usein Barcelonan kaupungin ulkopuolella, mutta useat leirintäalueet tarjoavat ilmaisia busseja, jotka kulkevat säännöllisesti kaupungin ja leirintäalueen välillä. Barcelona tarjoaa siis huomattavan määrän erilaisia mahdollisuuksia majoittumiseen. Parasta vaihtoehtoa etsiessä kannattaa ensiksi vastata seuraaviin kysymyksiin, ja etsiä sen jälkeen sopivin vaihtoehto tulevaa matkaa varten.

  • Kenen kanssa matkustat? Yksin vai isolla porukalla?
  • Kauanko viivyt Barcelonassa?
  • Haluatko majoittua Barcelonan keskustan vilinässä kaiken lähellä vai rauhallisemmalla alueella?
  • Kuinka suuren osan matkabudjetistasi haluat käyttää majoittumiseen?

Barcelonasta löytyy monia erilaisia kaupunginosia omine erityisine tunnuspiirteineen, joten jokainen löytää varmasti mieleisensä alueen majoittumiseen.

Majoittuminen Barcelonassa

view more apartments suomi

map sant pau

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

majoitukset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top