Home / Fritid / L’illa Diagonal shoppecenter
feature l'illa diagnoal

L’illa Diagonal shoppecenter

Barcelona har et stort udvalg af shoppecentre, og L’illa Diagonal shoppecenter er et af dem.

Find overnatning nu!

 

L’illa diagonal shoppecenter ligger på Avenida Diagonal, som skiller Les Corts fra Sant-Gervasi. Bygningen er er også kaldet “superblokken,”det er den grundet sin store størrelse og udseende. (illa betyder blok på spansk.) Det er et paradis for dem, der elsker at shoppe, men indeholder også mange andre faciliteter, ud over shopping.

Bygningen er designet af arkitekterne Rafael Moneo og Manuel de Solá-Morales og åbnede officielt i 1993. Designet er inspireret fra Rockefeller, og indeholder mange virksomheder og offentlige steder. I 2006 blev udvidet, da der skulle laves et ekstra hotel. I dag er der mere end 170 butikker, 2 firestjernet hoteller, to skoler, et træningscenter og et konferencerum. Centret er kæmpe stort, og er perfekt til shopaholics.

I selve centret er der stor variation blandt butikkerne, der er alt fra mode, ting til hjemmet, smykkebutikker, sportsbutikker og restauranter. Der er altid travlt og mange besøgende i dette center, specielt om lørdagen – så her kan man godt forvente lange køer. Arkitekturen ved denne bygning er i sig selv et besøg værd. Men når man alligevel er der, burde man udnytte det og nyde en dag i L’illa shoppecenter.

 

Åbningstider i L’illa Diagonal:

Mandag til lørdag: 10 – 21:30

Hvordan kommer man til L’illa Diagonal shoppecenter:

Addresse: Centro Comercial Illa Diagonal, Avinguda Diagonal, 557, 08029 Barcelona

Det er ganske let at komme til L’illa shoppecenter, da der er mange muligheder:

  • Metro: L3 (Maria Cristina)
  • Bus: 6, 7, V7, 33, 34, 63, 66, 67, 78, N0, N12
  • Tram: T1, T2, T3 (L’illa)
  • Bil: Parkering er tilgængeligt da der er mere end 2400 pladser

Se hjemmesiden for mere information

 


Se større kort

 

Der er masse muligheder for at finde den perfekte lejligheder i Barcelona, det eneste du skal gøre er at bestemme hvilken dag du vil afsted. Barcelona-Home kan hjælpe dig med at finde den rigtige lejlighed, værelse eller hus i Barcelona. 

 

 

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da shopping-da-2

Overnatning Barcelona


Scroll To Top