Home / Danzatoria Barcelona
Danzatoria Barcelona

Danzatoria Barcelona

Danzatoria Barcelona yhdistelee innovatiivisesti yöelämän eri elementtejä luodakseen asiakkailleen parhaimman mahdollisen kokemuksen.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Danzatoria tarjoaa modernit tilat, joissa tärkeimpiä prioriteetteja klubille ovat palvelut ja laatu. Tilat ovat suuret (2000neliömetriä) ja ne on jaettu kolmeen eri alueeseen. Yksi alueista on suuri terassi henkeäsalpaavilla näkymillä Välimerelle. Kaikilla alueilla voit nauttia herkullisia cocktaileja, viikon jokaisena päivänä.

danzatoria

FREE GUESTLIST DANZATORIA

VIP TABLE RESERVATIONS DANZATORIA

Yökerho on sijoitettu yhdelle Barcelonan vilkkaimmista ja tyylikkäimmistä alueista, josta on vain muutama metri upealle rannalle. Danzatoriaan on myös helppo mennä millä tahansa julkisella kulkuneuvolla.

Yökerho tarjoaa myös mahdollisuuden asiakkailleen järjestää yksityistilaisuuksia. Käännythän Danzatorian puoleen, jos sinusta tuntuu, että haluat järjestää uskomattomat bileet ystävillesi, tuote-esittelyn, yritystapaamisia tai vaikka erityisen gaalan. Danzatorialla on monia eri alan osaajia, jotka tekevät juhlistasi unohtumattomat.

Kun etsit majoitusta Danzatorian läheisyydestä rannalta tai mistä tahansa muualta Barcelonasta, älä epäröi kääntyä Barcelona-Homen puoleen.

Tiedot

Osoite: Ramón Trias Fargas 2, 08005 Barcelona
Hinta: Free after signing to Barcelona Home guestlist.
Aukioloaika: 23:30 to 06:00

BARCELONA-HOME VIERASLISTA Huomioithan ystävällisesti, että yökerholla on oikeus olla päästämättä teitä sisään, mikäli ette ole noudattaneet pukukoodia tai muita tapahtuman säännöksiä.

✔ Pukukoodi:

♀ Naiset: Tyylikäs (Mekko ja korkokengät)

♂ Miehet: Tyylikäs (Ei lenkkikenkiä ja/tai t-paitaa)

*Olethan ystävällisesti paikalla 30 minuuttia ennen kuin vieraslista sulkeutuu, että pääset varmasti sisälle.

FREE GUESTLIST DANZATORIA

VIP TABLE RESERVATIONS DANZATORIA 

Accommodation in Barcelona

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

Majoitus Barcelona


Scroll To Top