Home / Vrije tijd / L’illa Diagonal Winkelcentrum
feature l'illa diagnoal

L’illa Diagonal Winkelcentrum

Barcelona heeft een breed scala aan fantastische winkelcentra om uit te kiezen, en winkelcentrum L’illa Diagonal is hierin geen uitzondering.

Vind nu uw accommodatie!

Het winkelcentrum L’illa Diagonal ligt aan de Avenida Diagonal, die de gebieden van Les Corts en Sants-Gervasi verdeelt. Het was aanvankelijk bestempeld als een “superblok” (Supermanzana) vanwege zijn enorme omvang en het uiterlijk (illa betekent ‘blok’ in het Catalaans). Het is een paradijs voor mensen die van winkelen houden, maar bevat ook vele andere faciliteiten en het gebouw heeft naast het winkelen vele andere doeleinden.

Het winkelcentrum is ontworpen door de architecten Rafael Moneo en Manuel de Solà-Morales en werd officieel geopend in 1993. Het ontwerp is geïnspireerd door het Rockefeller Center. Je vindt commerciële, zakelijke en openbare ruimten. In 2006 werd het verder uitgebreid met de toevoeging van een extra hotel. Tegenwoordig heeft het meer dan 170 winkels, 2 vier sterren hotels, 2 scholen, een sportcentrum en een conferentiezaal!

In het winkelcentrum zelf zijn er enorm veel verschillende soorten winkels beschikbaar waaronder mode, woondecoratie, sieraden, sportwinkels en restaurants. Het kan vooral in het weekend erg druk zijn in het winkelcentrum dus reken op grote wachtrijen.
De enorme omvang en indrukwekkende architectuur alleen al zijn zeker een bezoek waard!

Openingstijden van L’illa Diagonal

Maandag t/m Zaterdag: 10.00 – 21.30

Hoe moet ik er komen?

Adres: Centro Comercial Illa Diagonal, Avinguda Diagonal, 557, 08029 Barcelona

Het is niet moeilijk om bij het winkelcentrum te komen. Het kan namelijk op de volgende manieren:

  • Metro: L3 (Maria Cristina)
  • Bus: 6, 7, V7, 33, 34, 63, 66, 67, 78, N0, N12
  • Tram: T1, T2, T3 (L’illa)
  • Auto: Er is een parkeerplaats met meer dan 2400 plaatsen.

Meer informatie nodig? Neem dan een kijkje op de website.

Er is veel aanbod op het gebied van accommodatie in Barcelona, alles dat jij hoeft te doen is de perfecte plek uitzoeken! Barcelona-Home kan u helpen bij het ​​vinden van de perfecte kamer, appartement of huis voor uw verblijf.

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

vrije-tijd winkelen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven