Home / Barcelonassa / Barcelonan Bussiopas
Feature

Barcelonan Bussiopas

Bussien käyttäminen Barcelonassa on helppoa ja kätevää, sillä Barcelonan linja-autoliikenne koostuu yli 1000 bussista, jotka toimivat yli 80 eri reitillä ja täten yhdistävät kaikki kaupunginosat Barcelonan keskusta-alueeseen. Tämä Barcelonan bussiopas auttaa sinua liikkumaan mukavasti ympäri kaupunkia.

Barcelonan linja-autoille tyypillinen piirre on se, että niissä kaikissa on matalat lattiat, jotta ne sopivat hyvin myös liikuntarajoitteisille. Barcelona tarjoaa myös yöbussireittejä (Nit Bus), jotka kattavat suurimman osan kaupunkia ja sen lähiöalueet.

Liput:

Barcelonassa on käytössä integroitu kuljetusmaksukäytäntö kaikissa julkisissa liikennevälineissä. Tämä tarkoittaa sitä, että matkustajat voivat käyttää kaupungin julkisen liikenteen verkostoa yhdellä matkalla rajattomasti 1 tunnin ja 15 minuutin ajan lipun leimaamisesta. Tämän huomaa erityisesti käyttäessä suosittua 10 kerran lippua (T10), jolla voi matkustaa 10 matkaa. Julkisen liikenteen verkostoon kuuluu metrot, bussit, raitiovaunut ja kaupunkijuna. Matkakortteja voi näin ollen käyttää niin metrossa, raitiovaunuissa (tram), FGC (Ferrocarrils de la Generalitat) kaupunkialueen metroissa ja Renfen junissa. On olemassa erityyppisiä matkakortteja ja lippuja, joiden hinnat vaihtelevat. Lisätietoja lippuvaihtoehdoista löytyy TMB:n virallisilta Internetsivuilta.

Aikataulut:

Liikennöimisajat vaihtelevat jonkin verran riippuen linja-auton reitistä. Bussiyhteyksien keskimääräinen tiheys vaihtelee 20 ja 30 minuutin välillä. Liikennöimisajat voi tarkistaa siltä bussipysäkiltä, jolta on nousemassa kyytiin. Useimmat bussivuorot aloittavat kello 4:25 ja päättyvät 23:00.

Yöbussireitit aloittavat puolestaan yleensä 22:40 ja 23:40 välisenä aikana ja päättyvät kello 5:00 ja 6:00 välillä. Kaikki yöbussit pysähtyvät Plaça de Catalunyalla, Barcelonan keskusaukiolla, josta ne jatkavat edelleen kaupungin eri kaupunginosiin.

Löydä majoituksesi nyt!

Seutuliikenteen Bussiopas

Sarfa
Määränpää – Costa Brava

ALSA-Enatcar
Määränpää – Madrid, Tarragona, Andalucia, Asturias, Zaragoza, Italia, Ranska, Portugali, Puola

La Rápida
Määränpää – Conca, Terol

RENFE Iñigo
Määränpää – Salamanca, Soria

Linebús
Määränpää – Ranska, Italia, Lontoo, Marokko

Starbus
Määränpää – Saksa, Ranska, Alankomaat

Eurolines
Määränpää – Belgia, Ranska, Alankomaat, Italia, Lontoo, Marokko

Gransur
Määränpää – Puola

Secorbus
Puh: 915280890
Määränpää – Madrid, Zaragoza, Puola

Radtur
Määränpää – Madrid, Zaragoza, Puola

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

tietoa-barcelonasta kaupunginosat kaupunkimme kuljetus matkoja other-information-fi siirroista

Majoitus Barcelona


Scroll To Top