Home / Hakemistosta / Bling Bling Barcelona
Bling Bling club
Bling Bling nightclub in Barcelona

Bling Bling Barcelona

Bling Bling Barcelona on yksi tyylikkäimmistä yökerhoista Barcelonassa. Yökerhon designiin kuuluvat kirkkaat värit ja paljon “Bling Blingiä“! On melkein mahdotonta astua tähän paikkaan ja olla tuntematta juhlatuulta, joka tästä paikasta huokuu. Yökerho avasi ovensa vuonna 2011 ja on heti alusta lähtien ollut tunnettu loistavana paikkana vierailla.

Baarin sisustukseen kuuluu glitteriä, suuret lamput loistavat katosta kirkkaina ja samoin kuin erilaiset peilit, joista voit nähdä hyväntuuliset juhlatuulella olevat ihmiset. Klubin designia voisikin parhaiten kuvailla elegantiksi, vivahteella klassisen tyylikkään hotellin vastaanottoaulaa.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Bling Blingillä on kaksi erilaista VIP aluetta, tanssilattia ja kaksi cocktailbaaria, joista voit nauttia korkealaatuisia drinkkejä makuusi sopien. VIP alueilla voit nauttia erityiskohtelusta, joten jos olet pienen hemmottelun tuulella, varaathan pöytäsi tältä upealta klubilta! Bling Bling Barcelonassa hauskaa voi kuitenkin pitää myös ehdottomasti ilman VIP pöytää.

Jos kaipaat villejä juhlia Barcelonan yössä, tämä yökerho lupaa tarjota sellaiset aina.

Bling bling party

FREE GUESTLIST BLING BLING

VIP TABLE RESERVATIONS BLING BLING

Yökerho on avoinna keskiviikosta lauantaihin tarjoten muun muassa house musiikin rytmejä. Tällä Barcelonan klubilla voit tuntea aina tyylikkään ilmapiirin, josta ei puutu luksusta.

Muistathan, että voit liittyä myös paikan vieraslistalle.

Vaikka tämä yökerho ei sijaitse Barcelonan rannalla, sen sijainti on silti fantastinen. Bling Bling Barcelona sijaitsee aivan Diagonal päätien varrella. Tältä kadulta löydät paljon elämää, ihmisiä ja erilaisia pienempiä baareja. Yökerhon läheisyyteen on loistavat metroyhteydet, mutta matka paikalle käy helposti myös kävellen tai taksilla.

Jos tarvitset paikan missä yöpyä Barcelonassa, suosittelemme ystävällisesti vierailemaan osoitteessa Barcelona-Home. Meiltä Barcelona-Homesta löydät loistavat sijainnit kaupungissa, esimerkiksi rannan tai vaikkapa Bling Bling Barcelonan läheisyydessä. Tällä upealla kaupungilla on sinulle paljon annettavaa ja päätitpä sitten valita majoituksesi mistäpäin kaupunkia tahansa, loistava metrojärjestelmä kyydittää sinut helposti paikasta toiseen.

Tiedot

Osoite: Calle Tuset, 8-10 08006 Barcelona.
Hinta: Free after signing to Barcelona Home guestlist.
Aukioloaika: 00:00 to 06:00

BARCELONA-HOME VIERASLISTA Huomioithan ystävällisesti, että yökerholla on oikeus olla päästämättä teitä sisään, mikäli ette ole noudattaneet pukukoodia tai muita tapahtuman säännöksiä.

✔ Pukukoodi:

♀ Naiset: Tyylikäs (Mekko ja korkokengät)

♂ Miehet: Tyylikäs (Ei lenkkikenkiä ja/tai t-paitaa)

*Olethan ystävällisesti paikalla 30 minuuttia ennen kuin vieraslista sulkeutuu, että pääset varmasti sisälle.

 

FREE GUESTLIST BLING BLING

VIP TABLE RESERVATIONS BLING BLING

Accommodation in Barcelona

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

hakemisto parhaat-seurat vapaa-aika-barcelonassa juhlat-barcelonassa

Majoitus Barcelona


Scroll To Top