Home / Hakemistosta / Shoko Barcelona
Shoko Barcelona

Shoko Barcelona

Shoko Barcelona ei ole vain upea yökerho, mutta myös fantastinen ravintola aivan Barcelonan kauniilla Barceloneta rannalla.

Ravintola tarjoaa loistavaa välimerellistä ruokaa upeissa maisemissa, tehden jokaisesta illallisesta entistä erityisemmän.

Brasilialainen kokki tuo oman karismansa ja luonteensa Shoko Barcelonan keittiöön. Tämä kokki on tehny nimeä niin Barcelonan, Ibizan kuin Formenteran parhaimmilla rantaklubeilla vuodesta 2004. Suora lainaus paikan kokilta “Olkoon keittiöni aina vilpitön, rakkauteni ruokaan on elämäni rakkaus..” -Gabriel Conti. Jo pelkästään tämä lause todistaa, että Shoko on vierailun arvoinen paikka.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Kuten ylempänä mainittu, Shoko on paikka, jolla on paljon annettavaa! Jos tarvitset koskaan esimerkiksi järjestää syntymäpäivät – Shoko voi tehdä tästä mahdollista. Kaikki juhlat pitävät sisällään VIP palvelun ammattilaishenkilökunnalta. Jokainen tapahtuma järjestetään suurella antaumuksella, asiakkaiden toivomuksia kuunnellen. Shoko Barcelona voi järjestää esimerkiksi, tuote-esittelyitä, yksityistilaisuuksia, muotinäytöksiä ja paljon muuta.

Shoko tarjoaa hurjia koko yön kestäviä juhlia. Paras asia Shokossa on, että se sijaitsee rannalla ja sillä on oma ulkoilma-alue, jossa voi esimerkiksi nauttia kylmää juomaa. Shokon sisustus on myös päätähuimaavan upea aasialaisine vaikutteineen.

shazmondayshoko

FREE GUESTLIST SHOKO>  

VIP TABLE RESERVATIONS SHOKO

Joka viikko Shoko järjestää erilaisia juhlia ja tapahtumia, joissa myös sinulla on mahdollisuus kirjata itsesi VIP listalle. Shoko on virallinen paikka parhaimmille “jatkobileille” (esim. Madonna, Elton John, Cold Play) , isoille tapahtumille (esim. Ed Hardy, Bread&Butter) ja myös kotimaisille, kuin ulkomaisille elokuvien ensi-illoille (esim. Paranormal Activity, The Hangover).

Halusitpa sitten mukavalle illalliselle kauniisiin maisemiin, suunnitella tapahtuman tulevalle vaatemallistollesi tai vain tanssimaan, tee itsellesi palvelus ja mene Shokoon!

Jos etsit itsellesi asuntoa, kun olet Barcelonassa, muista Barcelona-Home loistavat palvelut!

Tiedot

Osoite: Passeig Marítim, 36, 08003 Barcelona,
Hinta: Free after signing to Barcelona Home guestlist.
Aukioloaika: 12:00 to 06:00

BARCELONA-HOME VIERASLISTA Huomioithan ystävällisesti, että yökerholla on oikeus olla päästämättä teitä sisään, mikäli ette ole noudattaneet pukukoodia tai muita tapahtuman säännöksiä.

✔ Pukukoodi:

♀ Naiset: Tyylikäs (Mekko ja korkokengät)

♂ Miehet: Tyylikäs (Ei lenkkikenkiä ja/tai t-paitaa)

*Olethan ystävällisesti paikalla 30 minuuttia ennen kuin vieraslista sulkeutuu, että pääset varmasti sisälle.

 

FREE GUESTLIST SHOKO

VIP TABLE RESERVATIONS SHOKO

Accommodation in Barcelona

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

hakemisto parhaat-seurat ravintolat vapaa-aika-barcelonassa juhlat-barcelonassa

Majoitus Barcelona


Scroll To Top