Home / Hakemistosta / City Hall Barcelona
City Hall party

City Hall Barcelona

City Hall Barcelona yökerho sijaitsee 1800-luvun alussa rakennetussa Barcelonan vanhimmassa teatterissa nimeltä the Barcelona Theatre. City Hallia on kunnostettu nykyaikaisemmaksi ja sivistyneemmän tuntuiseksi, kuitenkin hyvin entisajan kauneuden säilyttäen.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Rakennuksellisten uudistusten lisäksi paikka on halunnut kiinnittää erityishuomiota myös tekniseen laitteistoon. City Hallilla on loistavat äänentoistolaitteet, ykkösluokan digitaalinen mikseri, ja paljon muuta erikoistekniikkaa, joilla se osoittaa kuuluvansa Barcelonan yökerhojen aatelistoon.FREE GUESTLIST CITY HALL

VIP TABLE RESERVATIONS CITY HALL

City Hall sijaitsee aivan Barcelonan sydämessä, tarkalleen ottaen aivan Placa Catalunyan kupeessa. Keskeisen sijaintinsa vuoksi City Hall on yksi helpoimmista yökerhoista löytää.

City Hall tarjoaa loistavia juhlia perjantaisin ja lauantaisin. Klubi soittaa pääasiassa elektronista musiikkia, joten pääset tanssimaan loistavien biittejen tahtiin. Kesäkauden aikaan pääset myös nauttimaan ulkoilmasta paikan terassilla.

Jos etsit majoitusta Barcelonassa, suosittelemme vierailemaan Barcelona-Homen kotisivuilla, josta voit löytää parhaat tarjoukset!

Tiedot

Osoite: Rambla de Catalunya, 2-4, 08007 Barcelona.
Hinta: Free after signing to Barcelona Home guestlist.
Aukioloaika: 00:00 to 06:00

BARCELONA-HOME VIERASLISTA Huomioithan ystävällisesti, että yökerholla on oikeus olla päästämättä teitä sisään, mikäli ette ole noudattaneet pukukoodia tai muita tapahtuman säännöksiä.

✔ Pukukoodi:

♀ Naiset: Tyylikäs (Mekko ja korkokengät)

♂ Miehet: Tyylikäs (Ei lenkkikenkiä ja/tai t-paitaa)

*Olethan ystävällisesti paikalla 30 minuuttia ennen kuin vieraslista sulkeutuu, että pääset varmasti sisälle.

FREE GUESTLIST CITY HALL

VIP TABLE RESERVATIONS CITY HALL

Accommodation in Barcelona

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

hakemisto parhaat-seurat vapaa-aika-barcelonassa juhlat-barcelonassa

Majoitus Barcelona


Scroll To Top