Home / Hakemistosta / Jamboree club Barcelona
jamboree

Jamboree club Barcelona

Jos etsit hienoa jazz klubia BarcelonastaJamboree club Barcelona on sinun paikkasi! Klubi perustettiin vuonna 1960 ja se on vuosien varrella järjestänyt paljon ikimuistettavia tapahtumia vierailijoilleen. Lava on avoinna nuorille uusille muusikoille kuin myös hyvin tunnetuille artisteille, jotka kaikki elävät unelmaansa innokkaan yleisön edessä.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Vuosien varrella paikka on kehittynyt paikallisten muusikoiden jazz paikasta kansainvälisten artistien esiintymispaikaksi. Tällä tavoin Barcelonan asukkaat ja kaupungissa vierailevat ovat päässeet nauttimaan jazz musiikin sävelistä eri tavoin.

Mas I Mas esittelee joka kuukausi erilaisen ohjelman, joka sisältää sekä kotimaisia, että kansainvälisiä artisteja. Mas I Masin kuukausiohjelma auttaa sinua juhlimaan todelliseen espanjalaiseen tapaan. Pierre Bechetin johdolla paikka tarjoaa valikoiman muusikoita Kataloniasta (60prosenttia kuukausittaisesta ohjelmasta), muualta Euroopasta (20prosenttia) ja loput 20prosenttia Yhdysvalloista.

Barcelona on täynnä erilaisia kulttuureja, joten miksei Jamboreekin pitäisi niitä sisällään?

Jamboree party

FREE GUESTLIST JAMBOREE

VIP TABLE RESERVATIONS JAMBOREE

Jamboreen virallisilla nettisivuilla voit nähdä konserttien aikataulun. Jos sydämesi kuuluu jazzille, on sinulla mahdollisuus tehdä suunnitelmat vierailullesi kaupungissa tämän ohjelman mukaan. Jamboree ei ole kuitenkaan vain yksi Espanjan parhaista jazz klubeista, mutta myös loistava paikka tanssia!

Jamboree sijaitsee Plaza Reial aukiolla, joka on todella kaunis paikka aivan La Ramblan vieressä. Tältä klubilta voit löytää iloisia ihmisiä, hyvän tunnelman ja tietenkin cavaa! Jos mielesi tekee tanssimaan, mutta et niinkään välitä vetää yllesi pukua tai korkokenkiä, on Jamboree ehdottomasti paikkasi. Paikka huokuu rentoa tunnelmaa ja jokainen tuntee olevansa aina tervetullut, vaatteisiin, sukupuoleen tai kansallisuuteen katsomatta. Tämä paikka on käytännössä yksi iso eri kulttuurien tanssilattia.

Jamboreen tanssilattia on aina täynnä iloisia ihmisiä, syystäkin! Klubi on erinomainen paikka juhlia ja vaikka tuntisit olosi mennessäsi hieman väsyneeksi, täällä tunne häviää hyvin nopsaan. Klubilla musiikki pääasiassa koostuu R&B:stä ja kaupallisesta musiikista, joten käytännössä jokaiselle löytyy jotakin. Kun lähdet asunnoltasi, muistathan varata itsellesi tanssimiseen mukavat kengät mukaasi, sillä täällä et halua olla paikoillasi vaan rytmi ja tunnelma vie jokaisen varmasti mukanaan!

Tämä Barri Goticin alue tarjoaa jokaiselle jotakin. Tuntuipa sinusta, että haluat uppoutua jazz musiikin rytmeihin, päästellä höyryjä tanssilattialla rennoissa vaatteissa tai olet vain sillä tuulella, että haluat yhden drinkin käteesi; kauniin Plaza Reialin Jamboree klubi on ehdottomasti sinun paikkasi!

Kotoisimman majoituksen vierailullesi Barcelonassa löydät helpoiten, kun menet osoitteeseen Barcelona-Home.com! Siellä voit valita itsellesi sopivimman suuresta valikoimasta.

Tiedot

Osoite: Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona.
Hinta: Free after signing to Barcelona Home guestlist.
Aukioloaika: 20:00 to 05:00

✔ Pukukoodi:

♀ NAISET: Rento (ei erityisvaatimuksia)

♂ MIEHET: Rento (ei erityisvaatimuksia)

*Olethan ystävällisesti paikalla 30 minuuttia ennen kuin vieraslista sulkeutuu, että pääset varmasti sisälle.

FREE GUESTLIST JAMBOREE

VIP TABLE RESERVATIONS JAMBOREE

Accommodation in Barcelona

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

hakemisto parhaat-seurat vapaa-aika-barcelonassa juhlat-barcelonassa

Majoitus Barcelona


Scroll To Top