Home / Barcelonassa / Majoitukset / Kimppakämppä elämää: Huone Jaetussa Asunnossa
room

Kimppakämppä elämää: Huone Jaetussa Asunnossa

Huoneen vuokraaminen jaetusta asunnosta on täydellinen tapa tavata uusia ihmisiä eri puolilta maailmaa tai tutustua Barcelonan elämäntapaan paikallisen kämppiksen avustamana. Asuminen kimppakämpässä on yleistä Barcelonassa, sillä se on myös monen paikallisen asumismuoto. Huoneen vuokraaminen on loistava ja halpa ratkaisu esimerkiksi lukukauden Barcelonassa viettäville opiskelijoille tai harjoittelijoille. Huone on kuitenkin mahdollista vuokrata myös lyhyemmän vierailun ajaksi, mikäli haluaa tutustua uusiin ihmisiin ja kokea itse paikallisen elämäntavan. Alla olevat vinkit takaavat varmuudella onnistuneen huoneen vuokrauksen jaetusta asunnosta mistä tahansa Barcelonan mielenkiintoisesta kaupunginosasta.

Löydä majoituksesi nyt!

Huone Jaetussa Asunnossa

Huonetta vuokratessa ei kannata ottaa sikaa säkissä, vaan ehdottomasti käydä katsomassa huonetta ennen vuokraamista. Asuntonäyttö on tärkeä varsinkin silloin, kun aikoo asua pidemmän aikaa Barcelonassa. On hyvä tarkistaa etukäteen, että huoneessa on varmasti kaikki, mitä oleskelun aikana tarvitsee. Esimerkiksi Internet-yhteys, sänky, pöytä ja muut tarvittavien kalusteet ovat olennaisia. Myös mahdollisuus oman huoneen lukitsemiseen on hyvä selvittää, mikäli vietät paljon vapaa-aikaa ulkona Barcelonan kaupunkia tutkien ja kierrellen.

student flats

Tilava yhden hengen huone lähellä Sagrada Familiaa

Alkaen 415€ / KUUKAUSI

p17hh6rpg91lpsqjj5urvkn1cos8 p17hh6rpg91ldq1c1l1p751q4k1t3g7 p17hh6rpg81rj3klf1nd3d0h1mon4

Kannattaa myös selvittää, onko huone sijoitettu sisäpihalle tai kadulle päin, jolloin voi nauttia myös ikkunan tuomasta luonnonvalosta. Jos huone on sijoitettuna kadun puolelle, kannattaa muistaa, että vilkkaalla kadulla asuminen tietää yleensä myös melua. Tarjolla voi lisäksi olla huoneita, jotka ovat asunnon sisällä ilman ikkunoita tai muita kanavia raikkaaseen ulkoilmaan. On myös mahdollista, että omistajat asuvat samassa asunnossa eikä vuokraajalla ole lupaa käyttää tiettyjä heidän käytössään olevia tiloja, kuten keittiötä tai olohuonetta. Kannattaa siis etukäteen selvittää tarkasti huoneen varustus sekä muut huoneen vuokraamista koskevat ehdot.

Suomi

Asunto

Mikäli huone ja siihen kuuluvat kalusteet miellyttävät, on seuraavaksi hyvä pohtia asuntoa yleensä, sen yhteisiä tiloja ja tulevia kämppiksiä. Kylpyhuoneiden määrää suhteessa asukkaisiin kannattaa miettiä jo asuntonäytössä, ellei halua jatkuvasti myöhästyä aamun luennolta suihkuun jonottamisen vuoksi. Toisekseen, kannattaa jo asuntonäytössä pyrkiä mahdollisimman monen tulevan kämppäkaverin juttusille, jotta saat käsityksen asunnon muista asukkaista. Mikäli haluaa ehdottomasti viettää aikaa myös kämppisten kanssa, on hyvä varmistaa heidän ajattelevan samoin. Kannattaa myös selvittää, mitä he tekevät ja mitä kieltä he puhuvat. Lisäksi on mahdollista, että vuokranantaja asuu samassa asunnossa, mikä on mahtava tilaisuus harjoitella omaa espanjan kielen taitoa sekä kysyä sisäpiirin vinkkejä syömiseen ja illanviettoon. Ehdottomasti parasta aikaa suorittaa asuntonäyttöjä ovat illat, jolloin todennäköisimmin kaikki tulevat kämppäkaverit ovat paikalla.

Cosmopolitan asunnot, Barcelona

Alkaen      91€ / YÖ

p19kfiv29arpg10p31it31idj14fq7 p19kfiv29a9an1doc1efk16ut1l7m8

License : HUTB-002182

Suomi

Sijainti, Sijainti, Sijainti

Sijainnin merkitystä ei voi korostaa tarpeeksi, sillä se vaikuttaa keskeisesti siihen, kuinka helposti ja nopeasti pääset liikkumaan kaupungissa paikasta toiseen. Asunnon sijainti on kriittinen varsinkin silloin, jos täytyy kulkea paljon töissä, koulussa tai harrastuksissa. Asunnon läheltä on tällöin olennaista löytyä omalle reitille osuva metro – tai bussipysäkki. Esimerkiksi opiskelijoiden kannattaa etsiä asuntoa mahdollisimman läheltä tulevaa opiskelupaikkaa tai sinne helposti vievien kulkuyhteyksien ääreltä. Les Corts on yksi suosittu alue opiskelijoiden keskuudessa, sillä se on lähellä yliopistoa ja alueena halvempi kuin keskusta. Kannattaa myös ennen asuntonäyttöön menemistä kierrellä asunnon lähellä ja selvittää lähimpien palveluiden, kuten ruokakauppojen, baarien ja ravintoloiden, sijainti.

Huoneen vuokraaminen jaetusta asunnosta antaa täydellisen mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin. Parhaassa tapauksessa huone jaetussa asunnossa voi myös tarjota tilaisuuden harjoitella espanjan kielen taitoa ja tutustua läheisesti tyypilliseen Barcelonalaiseen elämäntyyliin paikallisen kämppäkaverin avustuksella. Kannattaa siis muistaa edellä mainitut asiat huonetta vuokratessa, jotta asuminen Barcelonassa onnistuisi mahdollisimman hyvin omien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Majoittuminen Barcelonassa

view more apartments suomi

map hospital

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

majoitukset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top