Home / Barcelonassa / Majoitukset / Huoneita vuokralla Barcelonassa!
Rooms for rent in Barcelona!

Huoneita vuokralla Barcelonassa!

Joskus asunnon vuokraaminen Barcelonassa voi olla melkoinen urakka ja aiheuttaa suuren loven kukkarollesi. Täydellinen vaihtoehto tätä välttääksesi on vuokrata huone. Asunnon jakaminen voi tuoda sinulle tullessaan paikallisia asuinkumppaneita ja näin pääset todella kokemaan Barcelonan ja espanjalaisen kulttuurin aivan omanlaisellaan tavalla. Tältä sivulta voit löytää valikoiman vuokrattavalla olevia huoneitamme :

Boheemi huone Barcelonan keskustassa

Katso kaikki huoneet Barcelonassa

Bohemian room in the centre of Barcelona

Tämä suloinen asunto sijaitsee Eixamplen alueella. Huoneisto tarjoaa kirkkaan, aurinkoisen ja värikkään tunnelman, joka luo sinulle kodikkaan ilmapiirin hassulla vivahteella. Rakennus itsessään sijaitsee yhdellä suosituimmista Barcelonan alueista ja on arkkitehtuuriltaan hyvin hurmaava. Sen lisäksi, että huone sijaitsee hyvin keskeisellä alueella, ovat metroyhteydet muualle kaupunkiin loistavat.

Suomi

Tilava yhden hengen huone lähellä Sagrada Familiaa

Katso kaikki asunnot lähellä Sagrada Familiaa

Spacious single room close to Sagrada Familia in Barcelona

Jos matkustat yksin ja toivot löytäväsi pienemmälle budjetille sopivan huoneen, tämä vaihtoehto on kuin tehty sinulle. Tämä huone on tilava ja valoisa ja se sijaitsee asunnossa, jossa on hyvin kodikas tunnelma. Huone pitää sisällään yhden hengen sängyn ja kaiken oleellisimman kuten vaatekaapin ja yksinkertaisen koristelun. Asunto sijaitsee 5 minuutin matkan päässä Sagrada Familialta, joka on yksi Barcelonan suurimpia nähtävyyksiä. Muu asunto on kauniisti sisustettu ja siihen kuuluu muun muassa suuri kutsuva olohuone sekä ruokailuhuone.

Suomi

 

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Map

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

majoitukset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top