Home / Verblijf / Kamer in een gedeeld appartement
room

Kamer in een gedeeld appartement

Een kamer huren in een gedeeld appartement is niet alleen voordeliger maar ook een uitstekende manier om jezelf te verdiepen in de levensstijl van Barcelona. Het is een gegeven kans voor studenten die voor de studie komen maar ook als je alleen of als koppel gaat voor een korte verblijf. Hier zijn wat tips aangeboden voor boekingen zodat je je verblijf zo aangenaam mogelijk kunt ervaren.

Vind nu uw accommodatie!

Kamer

Het is belangrijk om te controleren of de kamer over alle benodigdheden beschikt, bijvoorbeeld als student zijnde heb je vast belang bij een bureau. Tevens is het ook een goed idee om te testen of de deur van je kamer over fatsoenlijke sloten beschikken, zodat je jezelf van kunt verzekeren dat je persoonlijke bezitten veilig zijn wat uiteindelijk jou verblijf makkelijk maakt waarna je zorgeloos Barcelona kunt verkennen.

student flats

Het is belangrijk om te weten of de ramen hun zicht interieur of exterieur zijn want als je bijvoorbeeld  exterieur zicht hebt dan heb je zicht buiten, dit kan na en voordelen met zich meebrengen want zo heb je wel buitenzicht maar tegelijkertijd zou je ook last kunnen hebben van lawaai van buiten. Houd je van kokkerellen of vind je het fijn om met huisgenoten lekker te gaan bankhangen? Dan is het belangrijk om te weten of er toegang tot de keuken en/of de huiskamer want in sommige gevallen woont de eigenaar er zelf ook en is er een kans dat dit niet het geval is.

Ruime eenpersoonskamer vlak bij de Sagrada Familia

Vanaf 415€ / MAAND

p17hh6rpg91lpsqjj5urvkn1cos8 p17hh6rpg81rj3klf1nd3d0h1mon4

Nederlands

Het appartement

Eventueel na de bezichtiging  is het tijd om te richten op de appartement en de huisgenoten. In het kader van de appartement is het gunstig om te weten of de aantal badkamers in verhouding is met de aantal mensen die er wonen, niemand heeft natuurlijk zin om in een rij te wachten tot de badkamer weer beschikbaar is. Wat ook fijn is om te weten is of het openbaar vervoer binnen loopafstand te bereiken is. Bevind de appartement zich bijvoorbeeld op de zevende verdieping zonder een lift, overweeg dan wel of je bereid bent om de trappen op te lopen of dat je eventueel verder zoekt naar een flat die wel over een lift beschikt !

apartment

Zorg ervoor dat je de bewoners van de woning ontmoet – Of het nu studenten of werkers zijn het zijn meestal mensen van dezelfde leeftijdscategorie, in sommige gevallen woont de eigenaar er zelf ook dit is tevens een mooie kans om je spaans te verbeteren en bovendien ook om advies te krijgen over uitgaansgelegenheden. Ben je van plan om voor een langere tijd in Barcelona te verblijven dan is het misschien handiger om de appartement te bezichtigen voordat je boekt zodat je al een idee hebt hoe het is om er te wonen en met wie je er eventueel gaat wonen, mocht dit het geval zijn let erop dat de beste tijden in de avond zijn want dan is de kans groot dat de bewoners ook aanwezig zullen zijn.

Stedelijke Appartementen, Barcelona

Vanaf      91€ / NACHT

p19kfiv29arpg10p31it31idj14fq7 p19kfiv29a9an1doc1efk16ut1l7m8 p19kfiv29c1ks74dsnko14a65ad

License : HUTB-002182

Nederlands

Locatie, Locatie, Locatie

Locatie is een belangrijke onderdeel en voor de meesten is dat de doorslaggevende beslissing. Studenten hebben meestal voorkeur voor woningen in de buurt van Les Corts, omdat Les Corts zich dichtbij  en rondom de universiteiten bevindt en het is bovendien ook voordeliger wonen. Mocht je de kans te hebben om de woning te bezichtigen dan is het ook handig om even rond te kijken in wijk naar supermarkten, bars en restaurants. Voor meer informatie over wijken en leven in Barcelona check leven in Barcelona. Een kamer huren in een gedeeld appartement geeft je de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe ervaringen wat betreft wonen in een ongelooflijk stad als Barcelona en dit allemaal voor een redelijk prijs. Ben jij geinteresseerd in een gedeeld appartement of andere woningen neem dan gerust een kijk op ons homepage.

 

Accommodatie in Barcelona

view more apartments dutch

 map hospital

 

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven