Home / Barcelonassa / Majoitukset / Asunnot Bornin alueella
Apartments in Born

Asunnot Bornin alueella

Born on yksi vertauskuvallisimmista lähiöissä Barcelonan. on osa vanhaa kaupunkia, se koostuu tuulinen mukulakivikatuja, upea arkkitehtuuri ja tyypillisiä kauppoja ja ravintoloita. Tämä alue kaupungin on tunnettu myös hienoja baareja ja läheisyys klubeja ja vilkasta yöelämää. Hanki ihastunut kauniin kohdat kuten Passeig del Born tai nauti kulttuurin Picasson museota. Osana vanhaa kaupunkia kutsutaan Ciutat Vella tämä tarkoittaa olet minuutin päässä ovat muita upeita alueita Goticoa ja Ravalin samalla vieressä Barceloneta ja sen kauniit rannat. Tässä on meidän valinta vain muutaman meidän asunnot Born.

Tyypillinen parvi Born

Alkaen 967€ / KUUKAUSI

Apartment in Born

Tämä upea parvi vuokrattavana Barcelona sijaitsee sydämessä Born, yksi sen viehättävimmistä kaduista nimeltään Carrer del Comerc. Joiden kokonaisala 55 neliötä, tämä tasainen tarjoaa paljon luonnonvaloa ansiosta suuret ikkunat. Upea laattalattiat tarjoavat hyvin tyypillinen tuntuu paikka ja tyylikäs ja lämmin sisustus pistemäinen tämän erittäin hyvin. Litteä on suuri parivuode, tilava parvi, ruokapöytä ja tuolit, sekä täysin varustettu keittiö. Vaikka tasainen koostuu yhden makuuhuoneen se mahtuu kapasiteetti on jopa 5 henkilöä ansiosta lisävuoteen. Kaikki tämä tekee siitä ihanteellisen paikan nauttia tämän erinomaisen alueella. Tämä alue kaupungin on hyvin yhteyden muuhun kaupunkiin ansiosta joukkoliikenteen.
Suomi

Kolmen makuuhuoneen asunto lähellä Picasso-museo

Alkaen     108€ / KUUKAUSI

Flat in Born

Tämä huoneisto tarjoaa sekä valon ja tilan. Koostuu 3 isoa makuuhuonetta tämä tasainen mahtuu 4 henkilöä. Sisustus on raikas ja alkuperäinen viehättävä elementtejä kuten päädyt joidenkin sängyn edustaa yhtä kaduilla Born. Puinen elementit ja kirkkaat värit antavat paikka viihtyisä ja kutsuva tuntumaa kun ottaa mukavasti moderni ja täysin varusteltu huoneisto. Koska se sijaitsee ytimessä naapuruston, voit helposti löytää kaikki, että Born on tarjota. Kävele pieniä katuja, täynnä elämää, ja käydä Picasso-museo, tai katedraali Barcelona ihailemaan sen ihana Gotiikka. Lisenssi: HUTB-003802

Suomi

BORN ASUNNOT

Alkaen     91€ / YÖ
Alkaen 1200€ / KUUKAUSI

p19kfhk01rd6r1tnd18798s31tk06

Tämä kaunis studio ei ole vain häikäisevän koristeltu mutta hyvin harkittu tehden toiminnallinen väljyyttä. Se voi nukkua jopa neljä ihmistä ja on leikattua makuuhuone joten se on ihanteellinen pariskunnille tai pienille ryhmille. Elävä on koristeltu kirkas, valkoinen sävyjä tehden moderni ja raikas elegantti koskettaa. Olohuone on olohuone ruokapöytä ja avokeittiö, että on täysin varustettu. Sen emplacement on myös täydellinen tutustua kaupunkiin, koska ei ainoastaan se on keskeinen Born mutta se on muutaman minuutin päässä hämmästyttävä nähtävyydet ja sitä ympäröivät muotiliikkeet, kaunis gallerioita ja voit helposti löytää muita silitystä Ciutat Vella kuten Goticoa!

Lisenssi: HUTB-002907

Suomi

 Make your stay in Barcelona unforgettable with these apartments in the Born and be sure to discover the other districts of our beautiful city!
Looking for a place to stay in Barcelona? Check Barcelona Home for many more special offers on apartments in the Born and through out Barcelona !

Accommodation Barcelona

View all apartments

map hospital

view more apartments

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

majoitukset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top