Home / Barcelonassa / Luksusta Lomaan: Huvila Barcelonassa
Villas in Barcelona

Luksusta Lomaan: Huvila Barcelonassa

Jos yöpyminen tunkkaisessa hostellissa on jo koettu, on ylellisen huvilan vuokraaminen Barcelonan auringon alta ehdottomasti kokeilemisen arvoista. Loma huvilalla antaa mahdollisuuden nauttia kaupunkilomasta uudella tavalla ja hemmotella itseään. Alta löytyy kaikki olennainen tieto huviloista Barcelonassa ja niiden vuokraamisesta.

Löydä majoituksesi nyt!

Huvila Barcelonassa: Hyvä Tietää

Barcelonan huvilat eivät yleensä sijaitse aivan Las Ramblaksen vieressä tai Barcelonetan rannan läheisyydessä, joten löytääkseen unelmien lomahuvilan, on etsintää laajennettava Barcelonan kaupungin laitamille. Keskustan ulkopuolinen Barcelona tarjoaa kuitenkin rauhallisemmat puitteet ja paljon kaunista luontoa, mikä sopii loistavasti yhteen rentouttavan huvilaloman kanssa. Huvilan voi löytää esimerkiksi Parc Güell – puiston läheisyydestä Graciasta, jolloin myös erilaiset liikunnalliset ajanvietteet ovat mahdollisia upeissa maisemissa. Mikäli menojalkaa kuitenkin alkaa vipattaa, kaupungin tarjoamat aktiviteetit ovat helposti ja nopeasti saavutettavissa sujuvien julkisten liikenneyhteyksien avulla. Kannattaakin hyvissä ajoin selvittää lähimmät metro– ja bussipysäkit asunnoltasi.

Huvila uima-altaalla vuokrattavana Montjuicissa, Barcelona

Alkaen      130€ / YÖ

p185pl0akructj8dvdcln71ggq5 p185pl0akq1bcj1r3jraqarvekn4 p180bmsacs1td9kb8104q4u981e5

Huvilaa varatessa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota sen tarjoamiin mukavuuksiin ja varustukseen. Tärkeimpiä asioita ovat muun muassa Internet-yhteys, keittiö kaikilla varusteilla sekä ilmastointi, joka varsinkin kesällä lomaillessa on ehdoton. Mikäli haluaa nauttia aurinkoisista lomapäivistä ulkona, on huvila uima-altaalla ja terassilla hyvä vaihtoehto. Usein juuri uima-allas ja sitä ympäröivä kaunis piha-alue muodostuvat loman kohokohdaksi viettää aikaa kiireettömässä ympäristössä ystävien tai perheen kanssa. Kun nämä asiat pitää mielessä, voi varata itselleen ja ystävilleen unelmien loman rentouttavissa puitteissa. Barcelonan ollessa helposti saavutettavissa, voi lomallaan nauttia kaupungin nähtävyyksien ohella ylellisestä majoituksesta kauniin luonnon ympäröimänä.

License : HUTB-009161

Suomi

view more apartments suomi

 

Majoittuminen Barcelonassa

Näytä kaikki

map barceloneta premium

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

tietoa-barcelonasta majoitukset vapaa-aika-barcelonassa

Majoitus Barcelona


Scroll To Top