Home / Barcelonassa / Kaupunginosat / Turvallisuus Barcelonassa – Mikä kaupunginosa on paras sinulle?
Sants-Montjuic

Turvallisuus Barcelonassa – Mikä kaupunginosa on paras sinulle?

Matkustaessa monille yksi huoli on turvallisuus. Lomaasi voi vaikuttaa tietämättömyys esimerkiksi asiasta, millä alueilla voit ja millä et kävellä turvallisin mielin yöaikaan. Mitä tulee asunnon vuokraamiseen Barcelonassa, on aina hyvä tietää, että olet valinnut naapuruston, jossa voit tuntea olo mukavaksi ja kodikkaaksi yhtä aikaa. Turvallisuus Barcelonassa on normi, ja tekee kaupungista siksi yhden maailman suosituimmista kohteista turisteille!

Renting a flat in Barcelona

Suuri turistien määrä, opiskelijat ja nuoret ammattilaiset asuttavat kaupunkia ja luovat kaupungille turvallisen tunteen. Poliisi on hyvin läsnä ja tehostaa näin kaupungin kokonaisvaltaista turvallisuuden tunnetta. Silti jokaisella kaupunginosalla on sen ominaispiirteensä. Tältä sivulta voit löytää kuvauksen suosituimmista kaupunginosista ja mitä odottaa jokaiselta näistä alueista. Näillä kuvauksilla haluamme auttaa sinua ottamaan lomastasi kaiken irti!

 El Born

El Born

Born on yksi alueista, joka on muodostunut Ciutat Vellan tai vanhan kaupungin alueelle. Yhtenä kaupungin keskeisimmistä alueista pidettynä, Born on yksi vilkkaimmista kaupunginosista kesäkuukausien aikaan. Alueella on paljon baareja, ravintoloita ja kauppoja, joten koettavaa riittää. Pienet kadut, täynnä omanlaistaan charmia, tulevat lumoamaan sinut. Vaikka alue on turvallinen, on silti syytä varoa taskuvarkaita. Vaikka alue onkin hyvin vilkasta, turistien suosimaa, asuntomme sijaitsevat pikkukaduilla ja siksi voit nauttia öistäsi rauhassa ilman pahaa melua. Asunnon vuokraaminen Bornin alueelta takaa sinulle Barcelonan todellisen olemuksen kokemisen.

apartment

Barri Gotic

El Gotico

Goticon alue on myös osa Ciutat Vellaa. Sen asfalttitiet viehättävät monia matkailijoita, jotka ovat innokkaita kokemaan muun muassa Barcelonan Katedraalin ja Placa Reialin. Goticon alue on yksi kaupungin suosituimmista, koska se tarjoaa upeita nähtävyyksiä, katuja, joilla vaellella ja monia yökerhoja, baareja ja ravintoloita. Tämän alueen yksi turvallisuustekijä on sen vilkkaus. Toki kuten kaikilla turistien suosimilla alueilla on aina syytä varoa taskuvarkaita. Asunnon vuokraaminen Goticon alueelta tarkoittaa, että pääset nauttimaan hauskasta, eloisasta kaupunginosasta, josta on helppo pääsy niin yöelämään kuin kulttuurinähtävyyksille.

Katso asunnot Barri Goticon alueella

apartment

El Raval

El Raval

Ravalilla oli ennen huono maine, sillä se oli tunnettu siitä, että se on maahanmuuttajien keskiö. Viimeisenä vuonna alue on kokenut todellisen muutoksen. Suloiset putiikit, ravintolat ja vintage kaupat ovat muuntaneet tästä kaupunginosasta todella trendikkään alueen nuorille aikuisille. Haluamme kuitenkin huomauttaa yöaikaan olemaan varovainen tällä eloisalla kaupungin alueella, jolla on paljon annettavaa. Tästä kaupunginosasta voit löytää yhdet parhaimmista ravintoloista ja suosituimmista baareista, kuten myös kauniin Ramblas del Ravalin, mitkä tekevät alueesta ihanteellisen vuokrata asunto.

Katso asunnot Ravalin alueella

apartment

Eixample

Eixample

Tämä osa kaupunkia on hieman enemmän niin sanottua asuinaluetta ja täten myös rauhallisempaa kuin esimerkiksi vanhan kaupungin alue. Tämä alue sopii hyvin lapsiperheille. Tältä alueelta on loistavat liikenneyhteydet muualle kaupunkiin ja nähtävyyksille kuten Sagrada Familia. Hienommat alueet kuten Passeig de Gracia tekevät asumisesta ja liikkumisestasi todella turvallista. Tällä alueella riittää kauniita ravintoloita ja ylemmän luokan kauppoja. Tästä osasta kaupunkia löydät myös todella mukavan valikoiman erilaisia baareja sekä hienoja yökerhoja, jotka takaavat hauskan illan ja yön jokaiselle.  Gracian alueelta löydät varmasti täydellisen majoituksen juuri sinulle !

Katso asunnot Eixamplen alueella

apartment

Sants-Montjuic 

Sants-Montjuic

Tämä kaunis kaupunginosa, vaikkakin paljon asuinaluemaisempi kuin monet muut, tarjoaa paljon nähtävää. Sants Montjuic:n alueelta voit muun muassa löytää tärkeän nähtävyyden Katalonian kansallistaidemuseon (Museum National d’Art de Catalunya) tai esimerkiksi kasvitieteellisen puutarhan. Tässä kaupunginosassa meillä on tarjolla myös isompia villoja suuremmille ryhmille ja perheille. Sants Montjuic on liikenneyhteyksillä hyvin kytketty koko muuhun kaupunkiin, mutta on samalla alue, joka on myös paikallisten suosima ja hyvin turvallinen. Asunnon vuokraaminen Sants Montjuic n alueelta tarkoittaa, että saat majoittua rauhallisessa mutta hurmaavassa kaupunginosassa, josta on hyvät yhteydet kaikkialle Barcelonaan. Ihanteellinen paikka ajallesi Barcelonassa!

Katso huoneistot Sants-Montjuic n alueella

Majoituksesi Barcelonassa

view more apartments suomi

Map

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

kaupunginosat majoitukset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top