Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Rum i en Delad Lägenhet
room

Rum i en Delad Lägenhet

Att hyra ett rum i en delad lägenhet är inte bara billigt utan ett perfekt sätt att träffa nya människor och fördjupa dig i staden Barcelona. Det är ett bra alternativ för studenter som kommer för att studera en termin eller två eller till och med  individer och par som besöker staden för en kort tid. Här är några praktiska tips att tänka på när du bokar ett rum så att du kan njuta en stressfri vistelse i Barcelona.

Hitta ditt boende nu!

Rum

Det är viktigt att kontrollera att rummet har allt du behöver under din vistelse. Om du ska studera här kan ett skrivbord vara en viktig punkt. Det är också en bra idé att kontrollera om du kan låsa ditt rum så att du kan vara säker på att alla dina personliga tillhörigheter är säkra medan du är ute och utforskar staden Barcelona. Är rummet interior eller exteriör? Om rummet är exteriör kan det ge mer ljus, men tänk på att det kan vara högljutt när den är belägen mot en huvudgata. Om du är sugen att prova på att laga tapas och vill umgås med andra rumskamrater, är det bra att veta om du har tillgång till ett kök och vardagsrum. Om ägaren bor i lägenheten så finns möjligheten att du inte har tillgång till ett vardagsrum.

student flats

Rymligt enkelrum en kort promenad från la Sagrada Familia

Från      415€ / MÅNADSPRIS

p17hh6rpg91lpsqjj5urvkn1cos8 p17hh6rpg81rj3klf1nd3d0h1mon4

Svedish

Lägenheten

Efter att ha tittat på rummet, nästa steg är att tänka på lägenheten och rumskompisar. När det gäller lägenheten, ta reda på hur många badrum det finns i förhållande till antalet rum och människor. Du vill inte stå i kö i timmar för att få den där morgonduschen! Kolla vilka kommunala spår det finns i närheten och avståndet till närmaste tunnelbanestation och busshållplats. Om lägenheten är belägen på sjunde våningen, är du beredd att gå upp för trapporna eller föredrar du en hiss i byggnaden?

Se till att du vet vem som bor i lägenheten – om det är studenter eller arbetare, om de är i samma ålder som dig och vilka språk de talar. I vissa lägenheter bor ägaren också där och det kan vara ett perfekt tillfälle att bygga upp din spanska. De kan också ge dig tips om alla de bästa platserna att gå och besöka. Om du stannar en längre tid i Barcelona, försök besöka lägenheten innan du bokar för att få en bättre känsla för både lägenheten  och människorna du kommer bo med. Den bästa tiden att besöka är på kvällen eftersom det är mer sannolikt att alla rumskompisar kommer att vara där.

apartment

Cosmopolitan lägenheter Barcelona

Från      91€ / NATT
Från      1200€ / MÅNADSPRIS

p19kfiv29arpg10p31it31idj14fq7 p19kfiv29a9an1doc1efk16ut1l7m8 p19kfiv29c1ks74dsnko14a65ad

Licens : HUTB-002182

Svedish

Läge, läge, läge

Läge kan betyda allt och gör en enorm skillnad när det gäller att ta sig runt i staden. Studenter kan föredra området Les Corts på grund av dess närhet till universitetet och att det är billigare boende där än centrala Barcelona. Vid besök av lägenheten är det en bra idé att kolla in omgivningen i fråga om lokala bekvämligheter såsom stormarknader, barer och restauranger. För mer information om de områden i Barcelona kolla staden Barcelona. Att hyra ett rum i en delad lägenhet kan vara ett bra tillfälle att träffa nya vänner och uppleva hur det är att leva i den fantastiska staden Barcelona. Om du vill hitta ditt eget rum i en delad lägenhet i Barcelona så kolla in vår hemsida.

view more apartments swedish

Boende i Barcelona

Visa Alla Boende

map hospital

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top