Home / Barcelonassa / Majoitukset / Koe Barcelona tyylillä! – Luksusasunto Barcelonassa
Luxury penthouse in Barcelona

Koe Barcelona tyylillä! – Luksusasunto Barcelonassa

Jos haluat kokea Barcelonan tyylillä, luksusasunnon vuokraaminen on juuri mitä tarvitset. Ylellisen asunnon vuokraaminen voi antaa lomallesi aivan uudenlaisen perspektiivin. Tällaiset asunnot tarjoavat sinulle kaiken mitä tarvitset, tunteaksesi olosi mukavaksi, ylelliseksi ja tyylikkääksi yhtä aikaa. Pääset myös helposti kiinni kaikenlaisiin aktiviteetteihin, kun asunnot sijaitsevat aivan kaupungin sydämessä. Kaupunki- ja nähtävyyskierrosten lisäksi käden ulottuvillasi on kaikki parhaat baarit, ravintolat ja yökerhot, joihin tarjoamme ilmaisen sisäänpääsyn VIP vieraslistallamme. Luksusasunnon vuokraaminen Barcelonasta on ihanteellinen ratkaisu ryhmille, perheille ja jopa pariskunnille. Esimerkiksi tämä luksusasuntomme esittelee kaikki ominaisuudet mitä voit toivoa.

Kaunis kattohuoneisto Barcelonan keskustassa

Alkaen      183€ / YÖ

Tämä asunto tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyyliä, eleganssia ja toimivuutta. Sen korkea katto ja avara ratkaisu luovat tilan tunnetta ja antavat luonnon valon tulvia kaikkialle. Placa Catalunyan ja Las Ramblaksen tuntumassa, löydät itsesi aivan Barcelonan sydämestä. Passeig de Gracia ja sen ylelliset ravintolat ovat vain muutaman minuutin päässä, samoin kuin hurmaavat Goticon ja Ciutat Vellan alueet aivan nurkan takana.

Luxury apartment

 

Rakennus jo itsessään on uskomaton; sen rakensi kuuluisa katalonialainen arkkitehti nimeltä Cadafalch. Asunnon tilat koostuvat 95 neliömetristä ja parveekkeesta. Asunto tarjoaa yhden makuuhuoneen, mutta yöpymään mahtuu kuitenkin neljä. Asuintilat tarjoavat kuitenkin niin paljon tilaa, että myös ryhmien majoitus olisi edelleen mukavaa. Huonekalut luovat klassisen tunnelman, mutta tyylikäs vaikutelma säilyy puisten palkkien, ovien ja tiiliskiviyksityiskohtien ansiosta. Asunto koostuu kokonaisuudessaan makuuhuoneesta, suuresta olohuoneesta, kylpyhuoneesta ja keittiöstä. Asunto on täysin kalustettu muun muassa viimeisimmällä elektroniikalla, myös keittiö on täysin varusteltu ja löydät taatusti kaiken tarvitsemasi majoittumisesi aikana.

Luxury penthouse

Koska asunto on kattohuoneisto, tarjoaa se ihastuttavat näköalat kaupungin ylle. Pystyt nauttimaan Barcelonasta ja kiertämään kaupunkia helposti, asunnon loistavan sijainnin ansiosta. Luksusasunnon vuokraaminen Barcelonasta on paras tapa saada kaikki irti lomastasi, samalla kun majoitut keskeisellä sijainnilla ja nautit tyylikkäästä tunnelmasta!

License : HUTB-001245

Suomi

luxury apartment

Majoitus Barcelonassa

view more apartments suomi

Enregistrer

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

majoitukset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top