Home / Barcelonassa / Majoitukset / Takaisin kouluun! Huoneisto lähellä IESE
Apartments near IESE

Takaisin kouluun! Huoneisto lähellä IESE

Vaikkakin Barcelona tarjoaa monia kouluja, yhtenä tunnetuimmista säilyy Navarran yliopiston IESE Business School. Se tarjoaa erilaisia koulutusohjelmia, kuten “Master of Business Administration, Executive MBA ja Executive  Education” -koulutusohjelmat, jotka ovat usein rankattu maailman top 10 kärkeen. Koulun Barcelona kampus tarjoaa myös valikoiman “Executive Education, Doctoral ja International Faculty” -koulutusohjelmia. IESE kampus on sijoitettu Pedrables naapuruston rinteelle. Kampus itsessään tarjoaa monia mukavuuksia 30 000 neliömetrin alueellaan kuin taiteellisilla luentosaleillaan, jotka on kaikki varusteltu viime aikaisimmalla teknologialla, sekä 700 henkilöä mahduttavalla auditoriollaan, kokoushuoneilla, tietokonehuoneilla ja kirjastolla.

Koulu ei tarjoa opiskelijoilleen opiskelijamajoitusta, antaen opiskelijoille mahdollisuuden löytää majoituksen kampuksen ulkopuolelta ja täten integroitua joka päiväiseen Barcelonan elämään ja kulttuuriin. Opiskelijat usein vuokraavat asuntoja Barcelonasta joko vain itselleen, tai muiden kanssa jaettavaksi. Opiskelijat haluavat asunnon usein IESE:n lähettyviltä. Sarria-Sant Gervasin ja Les Cortsin läheiset alueet ovat ideaalisimmat, sillä ne ovat koulun läheisyydessä, mutta tarjoavat myös loistavat yhteydet kaikkiin kaupungin osiin. Sarria-Sant Gervasin alue on hiljainen ja aivan kampuksen sekä hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Jos kuitenkin päätät vuokrata asuntosi Les Cortsin alueelta, tämä tarkoittaa, että nautit eloisammasta naapurustosta, mutta edelleen IESE:n läheisyydessä. Täältä löydät valikoimamme parhaita tarjolla olevia asuntoja IESE kampuksen läheisyydessä, ja pääset nauttimaan täysillä olostasi ja opinnoistasi Barcelonassa!

Talon vuokraus Barcelonassa

Alkaen 1500€ / KUUKAUSI

Apartment in Les Corts

Tämä kaunis talo on ihanteellinen ryhmille, sillä se on koottu tilavista huoneista ja sisältää neljä makuuhuonetta. Asunto on sisutettu modernilla ja minimalistisella tyylillä ja sen kirkkaat ja eloisat värit luovat kutsuvan ja kodikkaan tunnelman. Talo on täysin kalustettu ja varusteltu, viivyitpä sitten lyhyemmän tai pidemmänkin aikaa. Sijainti on loistava, aivan Sants Estacion läheisyydessä, turvallisella alueella ja edelleen IESE kampuksen sekä hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Suomi

Asunto Barcelonassa, keskustan ulkopuolella

Alkaen 2500€ / KUUKAUSI

Flat in Sarria - Sant Gervasi

Tämä asunto tarjoaa kolme makuuhuonetta sekä tilavat ja kutsuvat yhteiset tilat. Tämä aivan upouusi asunto, yksinkertaisella, mutta sivistyneellä sisustuksella luo sinulle täydellisen kodin kaukana kotoa. Tässä asunnossa kaiken valon ja tilan keskellä voit vain nauttia olostasi. Täysin varusteltuna asuntona sinulla on kaikki käden ulottuvillasi mitä vain tarvitset nauttiaksesi ajastasi täysillä. Tämä asunto sijaitsee aivan IESE kampuksen läheisyydessä  ja hyvät liikenneyhteydet aivan Barcelonan sydämeen tarjoaa metron vihreä linja.

Suomi

Barcelona vuokraukset

Alkaen 2645€ / KUUKAUSI

Flat to rent in Sarria - Sant Gervasi

Tämä kolmen makuuhuoneen asunto tarjoaa upeat puiset lattiat ja yksityisen terassin, sekä pääsyn rakennuksen uima-altaalle. Sen nykyaikainen sisustus ja puiset yksityiskohdat antavat lämpimän ja ylellisen tunteen, joka on viimeistelty minimalistisilla huonekaluilla. Asunnon valoisuus ja tilavuus tekevät paikasta kutsuvan ja täydellisen paikan asua. Sen sijainti on ihanteellinen; asunto on lähellä kampusta ja hyviä yhteyksiä keskustaan, mutta se myös sijaitsee esimerkiksi aivan Parc Güellin läheisyydessä.

Suomi

Loma-asunto vuokraukset Barcelonassa

Alkaen 2415€ / KUUKAUSI

Flat for rent in Sarria - Sant Gervasi

Tämä asunto tarjoaa kolme kaunista makuuhuonetta sekä kirkkaat, tilavat yhteiset tilat. Asunto tarjoaa loistavat tilat ryhmille. Sisustus on uskomaton yhdistelmä lämmintä puupintojen kosketusta ja modernia minimalismia. Se tarjoaa kaiken mitä tarvitset ajallesi Barcelonassa. Sen täysin varusteltu keittiö ja yksityinen terassi takaavat sinulle kotoisan ja mukavan olon. Asunto sijaitsee Sarria-Sant Gervasin alueella, joka on rauhallinen alue IESE:n, sekä hyvien liikenneyhteyksien lähellä.

Suomi

 

Majoitus Barcelonassa

view more apartments suomi

map sant pau

 

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

majoitukset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top