Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Værelse i en delevenlig lejlighed
room

Værelse i en delevenlig lejlighed

Når man lejer et værelse i en delevenlig lejlighed, er det ikke kun en billig løsning, men også en perfekt måde at møde nye mennesker. Ydermere oplever man Barcelona på en anden måde. Det er en god mulighed for studerende, som kommer for et enkelt semester, eller nogle som kommer til byen for et kort besøg. Her er nogle gode tips man skal huske på, når man booker et værelse, så man kan få det bedste ud af Barcelona.

Find overnatning nu!

Værelser

Det er vigtigt at se om værelset har alt hvad du har brug for under dit ophold. Hvis du er studerende, ville et skrivebord være et essentielt møbel. Det er også en god ide at se om der er lås på døren, så du altid kan låse dine ejendele inde, når du er ude og udforske Barcelona. Er værelset med eller uden vinduer? Hvis der er vinduer i værelser, får man væsentligt mere lys, men der er også chance for at der vil være mere larm fra gaden. Hvis du elsker at lave mad og have gæster på besøg, er det vigtigt at vide om man har adgang til køkkenet og fællesarealerne. Hvis ejeren bor i lejligheden, er det ikke sikkert at man har adgang til stuen.

 

student flats

Stort værelse i lejlighed tæt på La Sagrada Familia, Barcelona

Fra 415€ / MÅNED

p17hh6rpg91lpsqjj5urvkn1cos8 p17hh6rpg91ldq1c1l1p751q4k1t3g7

Dansk

 

Lejligheden

Efter man har kigget på værelset, skal man overveje resten af lejligheden og dem man skal bo med. Husk at se hvor mange toiletter der er i lejligheden, i forhold til hvor mange der bor der. Man har ikke lyst til at vente flere timer inden man skal have sit morgenbad. Se hvilke transportmuligheder der er i nærheden, samt distancen til den nærmeste bus eller metro. Hvis lejligheden er på syvende etage, så overvej om du har lyst til at tage trapperne hver dag, eller se om der er en elevator.

Husk at find ud af hvem der ellers bor i lejligheden – er det studernede, arbejdende, hvilket sprog taler de, og hvor gamle er de? I nogle lejligheder bor ejeren der også, så det kan være en perfekt måde at forbedre sit spansk på. Ejeren kan også give dig insider tips om alle de gode steder man skal besøge. Hvis du skal være i Barcelona længe, så besøg gerne lejligheden inden du booker den, så du kan få et indtryk af både stedet og beboerne. Det er bedst at besøge lejligheden om aftenen,da der er større chance for alle er hjemme.

 

apartment

Cosmopolitan lejligheder, Barcelona

Fra      91€ / NAT

p19kfiv29arpg10p31it31idj14fq7 p19kfiv29a9an1doc1efk16ut1l7m8p19kfiv29c1ks74dsnko14a65ad

License : HUTB-002182

Dansk

Beliggenhed

Beliggenheden kan være altafgørende for dit ophold, da der er kan være stor variation mellem transportmulighederne. Mange studernede fortrækker måske at bo i Les Corts, da dette område er tæt på universitetet og billigere end centrum. Når man besøger lejligheden er det en god idé at se omgivelserne i området,  i forhold til supermarkeder, barer og restauranter. For mere information om Barcelona’s områder klik her. Når man lejer et værelse i en delevenlig lejlighed, kan man hurtigt møde nye venner og udforske byen på spansk maner. Hvis du ønsker at finde dit eget værelse i Barcelona, så se vores hjemmeside.

 

Overnatning i Barcelona

view more apartments danski

map sant pau

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top