Home / Barcelonassa / Majoitukset / Edullista Majoittumista Barcelonassa
Affordable accommodation in Barcelona

Edullista Majoittumista Barcelonassa

Budjettimatkalaiselle halvan lennon löytymisen jälkeen seuraava askel on luonnollisesti edullisen majoituspaikan etsiminen. Barcelonasta löytyy valtava määrä erilaisia vaihtoehtoja majoittumiseen, ja niiden joukossa on luonnollisesti myös halpoja vaihtoehtoja. Alta löytyvät parhaat vinkit edullisen majoituksen löytämiseksi Barcelonasta sekä muita hyödyllisiä vinkkejä rahan säästämiseksi matkalla.

Löydä majoituksesi nyt!

Edullista Majoittumista Barcelonassa

Hostellit ovat luonnollisesti erittäin halpa vaihtoehto yöpymiseen, mutta ne tarjoavat silti kaiken tarpeellisen, kuten pyyhkeet, liinavaatteet, aamiaisen ja Internetin. Erityisesti sesongin ulkopuoliselle ajalle voi löytää todella edullisia yöpymistarjouksia. Hostelleissa tapaa myös todennäköisesti paljon nuoria matkaajia, joihin tutustua. Kannattaa kuitenkin muistaa, että hostellit eivät aina ole se mukavin vaihtoehto – ne eivät välttämättä tarjoa kaipaamaasi yksityisyyttä, sänky on epämukava ja äänieristys olematon.

Leirintäalueet ovat luonnon lähelle pääsemisen lisäksi halpa majoittumisvaihtoehto. Leirintäalueella yöpyessä ei tarvitse tinkiä pääsystä kaupungin sykkeeseen, sillä usealta leirintäalueelta kulkevat bussit säännöllisesti Barcelonan keskustaan. Matka tosin ottaa aikansa, joten nopeaa pääsyä keskustaan leirintäalueet eivät tarjoa.

Asunnot ovat edullinen vaihtoehto hotellille. Lisäksi niissä voi nauttia yksityisyydestä, toisin kuin hostelleissa. Asunnoissa on yleensä keittiö ja kaikki tarvittavat välineet ruoanlaittoon, joten asuminen tulee edullisemmaksi, kun kokkaa omat ruokansa ravintolassa syömisen sijaan. Paikallisia supermarketteja löytyy melkein jokaisesta kadunkulmasta. Asunnoissa voi myös kokea, millaista on asua paikalliseen tapaan.

Huoneen vuokraaminen jaetusta asunnosta on halvempaa kuin asunnossa majoittuminen sisältäen kuitenkin lähes samat mukavuudet. Lisäksi jaetussa asunnossa majoittumalla voi tehdä tuttavuutta muiden matkaajien tai paikallisten kanssa. Huone jaetusta asunnosta voi myös olla mukavampi vaihtoehto kuin hostelli, sillä se tarjoaa mahdollisuuden omaan aikaan ja rentoutumiseen Barcelonaan tutustumisen lomassa.

apartment

Edullinen huone vuokrattavana BCN

Alkaen 337€ / KUUKAUSI

p18hso1s5k1b8ud161rf81rp3q485 p18i75930i9di1q471ng9a4v1ep75

Suomi

Alueet

Majoittuminen aivan Barcelonan keskustassa sijaitsevilla alueilla, kuten Las Ramblaksen läheisyydessä tai Góticin alueella Ciutat Vellan kaupunginosassa, voi olla kallista. Myös näiltä alueilta voi löytää tarjouksia halvoista majoitusvaihtoehdoista, mutta varminta on etsiä halpaa majoituspaikkaa muista kaupunginosista, kuten Les Cortsin, Santsin tai Badalonan alueilta. Sen lisäksi, että kyseiset kaupunginosat ovat halvempia kuin keskusta, ne myös tarjoavat mahdollisuuden tutustua Barcelonaan laajemmin pelkän keskusta-alueen sijasta.

Muut Hyödylliset Säästövinkit Barcelonaan

Varattuaan edullisen majoituspaikan Barcelonasta on myös hyödyllistä tietää, kuinka nauttia kaikista kaupungin tarjoamista upeista nähtävyyksistä ja pysyä samaan aikaan asettamassaan matkabudjetissa.

Useat Barcelonan päänähtävyydet eivät maksa mitään. Niitä ovat esimerkiksi Las Ramblas -kävelykatu, Plaça Catalunya, Parc de la Ciutadella -puisto ja Sants-Montjuic. Tämän lisäksi useat museot tarjoavat ilmaisen sisäänpääsyn jokaisen kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina, kuten esimerkiksi Picasso museo. Kesäaikaan Barcelonassa on monia ilmaisia festivaaleja, joihin kannattaa ehdottomasti osallistua. Yksi tällaisista festivaaleista on Gracía -festivaali samannimisessä kaupunginosassa. Barcelonaan matkustaminen voi siis olla myös edullista ja majoituspaikan löytyminen onnistuu pienemmälläkin budjetilla. Kannattaa avartaa etsintää kalliiden hotellien sijasta hostelleihin, huoneisiin jaetuista asunnoista sekä vuokra-asuntoihin. Myös leirintäalueet tarjoavat edullisen ja hauskan tavan majoittua Barcelonassa. Majoituspaikkaa kannattaa myös etsiä keskustan sijasta muilta, edullisemmilta alueilta.

Tilava yhden hengen huone lähellä Sagrada Familiaa

Alkaen 415€ / KUUKAUSI

p17hh6rpg91lpsqjj5urvkn1cos8 p17hh6rpg91ldq1c1l1p751q4k1t3g7 p17hh6rpg81rj3klf1nd3d0h1mon4

Suomi

view more apartments suomi

Majoittuminen Barcelonassa

Näytä kaikki

map5

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

majoitukset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top