Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Billig overnatning i Barcelona
Affordable accommodation in Barcelona

Billig overnatning i Barcelona

Du har booket nogle billige flybilletter til en weekendtur i Barcelona, og nu vil du gerne selv finde en billig overnatning i Barcelona så priserne passer sammen. Her er en hurtig guide til alt hvad der tilbydes, og nogle nyttige tips til at holde omkostningerne nede på din ferie.

Find overnatning nu!

Forskellige slags overnatninger 

Hostels er tydeligvis meget billige, og man kan finde nogle rigtige gode tilbud. Der tilbydes forskellige faciliteter, inklusiv gratis morgenmad, sengetøj, håndklæder, internet og meget mere. Det er også et godt sted at møde nye mennesker. Alligevel kan der godt mange privatliv og en god nattesøvn på hostels, da man gerne deler værelse med andre.

Camping kunne være en mulighed, hvis du gerne vil i kontakt med naturen, samt en billig mulighed. Selvom de fleste campingpladser ligger uden for byen, tilbyder nogle af stederne gratis shuttle busser. Hvis du gerne vil være tæt på byen og have let adgang til seværdighederne, er camping nok ikke den bedste løsning.

Lejligheder er en billigere løsning end hoteller, og giver mere privatliv. Ydermere kan man også spare penge ved at lave sin egen mad og prøver kræfter af med traditionelle spanske retter. Lejligheder er også en god løsning, hvis du gerne vil opleve hvordan det rigtig er at leve i Barcelona og spare penge på samme tid.

Værelser i delte lejligheder er også et godt alternativ, hvis man gerne vil have noget som er billigere end en lejlighed, men stadig lidt bedre end et hostel. Dette er en perfekt måde at møde nye mennesker på, og giver alligevel et privat rum hvor man kan slappe af i.

apartment

Billigt værelse leje, Barcelona

Fra 337€ / MÅNED

p18hso1s5k1b8ud161rf81rp3q485 p18i75930i9di1q471ng9a4v1ep75

Dansk

Områder

Det kan hurtigt blive dyrt at bo i byens centrum i områder som: Las Ramblas og det Gotiske kvarter i Ciutat Vella. Hvis man er heldig kan der være gode tilbud at hente, men det vil næsten altid være billigere at kigge efter områder andre steder som: Les Corts, Sants or Badalona. Disse områder er ikke kun billigere, men giver dig også mulighed for at se meget mere af byen end bare centrum.

Andre nyttige tips til at spare penge

Lige så snart du har fundet et overkommelig bolig, er der her en par gode tips, som kan hjælpe dig med at holde budgettet. Man behøver ikke at bruge en masse penge på at se seværdigheder. De fleste attraktioner er gratis såsom: Las Ramblas, Placa Catalunya, Parc de la Ciutadella og Sants-Montjuic. Mange museer har også gratis indgang den første søndag i hver måned, inklusiv Picasso museet. I sommermånederne er der også mange festivaller man kan deltage i, som den fantastisk Gracia festival. Man behøver ikke at overskride sit budget for at finde en bolig i Barcelona. Hvis du leder efter en billig lejlighed, kan det hurtigt være let at finde. Hvis du ønsker hjælp til at finde den lejlighed der passer dig bedst, så besøg vores hjemmeside.

Stort værelse i lejlighed tæt på La Sagrada Familia, Barcelona

Fra 415€ / MÅNED

p17hh6rpg91lpsqjj5urvkn1cos8 p17hh6rpg91ldq1c1l1p751q4k1t3g7

p17hh6rpg81rj3klf1nd3d0h1mon4

Dansk

view more apartments danski

 

Overnatning i Barcelona

Se alle lejligheder

map arc de triomf

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top