Home / Barcelonassa / Majoitukset / Hostellit Barcelonassa
Hostels in Barcelona

Hostellit Barcelonassa

Jos etsii Barcelonasta halpaa majoituspaikkaa yksin tai yhdessä ystävien kanssa, on hostelli tällöin erinomainen vaihtoehto. Hostellit Barcelonassa ovat takuuvarmasti edullisia ja niitä löytyy ympäri kaupunkia. Ennen kuin tekee päätöksen hostellissa majoittumisesta, kannattaa tiedostaa kyseiseen asumismuotoon liittyvät hyvät ja huonot puolet.

Löydä majoituksesi nyt!

Plussaa

Selkeä positiivinen puoli hostelleissa on se, että majoittuminen on varmasti todella edullista ja hostellit tarjoavat kaikkien välttämättömien mukavuuksien lisäksi usein myös aamiaisen, ilmaisen Internet-yhteyden, pyyhkeet, vuodevaatteet ja pyykkäyspalvelun. Hostelleissä yöpyminen antaa usein myös ainutkertaisen ja helpon mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin, jotka jakavat saman kiinnostuksen ja intohimon matkustamiseen. Monet hostellit järjestävätkin nykyään lähes jokaisena iltana erilaisia tapahtumia, kuten salsatunteja, pubikierroksia, grillausiltoja ja päiväretkiä Barcelonan tunnettuihin nähtävyyksiin. Tällaiset hostellin organisoimat aktiviteetit auttavat kaupunkiin tutustumisessa sekä takaavat hauskan ja unohtumattoman loman uusien tuttavuuksien seurassa.

Edullinen huone vuokrattavana BCN

Alkaen 337€ / KUUKAUSI

p18hso1s5k1b8ud161rf81rp3q485 p18i75930i9di1q471ng9a4v1ep75

Suomi

Miinusta

Hostelleissa voi olla turha unelmoida saavansa yksityisyyttä ja pystyvänsä omassa rauhassa rentoutumaan pitkän lomapäivän jälkeen, sillä hostelleissa huoneet jaetaan usein monen muun matkaajan kanssa. Barcelonasta löytyy kuitenkin myös hostelleja, joissa on yhden tai kahden hengen huoneita, joista osassa on myös oma kylpyhuone. Silloin oma rauha on taattu, mutta kannattaa kuitenkin varautua siihen, että ne ovat hieman kalliimpia kuin monen hengen jaetut huoneet.

Usean hengen huoneessa majoittuessa on hyvä muistaa, ettei todennäköisesti voi nauttia hyvistä yöunista muiden ihmisten menemisten ja tulemisten aiheuttaman metelin vuoksi. Monet hostellit Barcelonassa kuitenkin kehottavat siihen, etteivät vieraat aiheuttaisi turhaa melua yöaikaan. Kannattaa kuitenkin varmuuden vuoksi varustautua hostelleihin hankkimalla kunnolliset korvatulpat.

Valittuasi hostellin majoituspaikaksi Barcelonassa kannattaa muistaa seuraavat asiat:

    • Haluatko valmistaa itse ruokaa matkallasi, jolloin hostellista tulisi löytyä keittiö?
    • Tarjoaako hostelli Internet-yhteyden? Entä kuuluvatko pyyhkeet ja vuodevaatteet hintaan? Onko hostellissa lukollinen kaappi turvalliseen tavaroiden säilyttämiseen? Myös oman riippulukon mukaan ottaminen kannattaa, jotta tavarasi ovat varmasti turvassa sillä aikaa, kun vietät aikaasi ulkona tutustuen Barcelonaan.
    • Hostellit ovat siis halpa tapa majoittua ja ne mahdollistavat muihin matkustajiin ympäri maailmaa tutustumisen. Jokainen hostelli tarjoaa kuitenkin erilaiset palvelut, joten kannattaa tarkistaa etukäteen, mitä mukavuuksia valitsemasi hostelli tarjoaa ja millaisia tapahtumia hostelli mahdollisesti järjestää. Kannattaa myös miettiä, millä Barcelonan alueella toivot hostellisi sijaitsevan.

Huone lähellä Parc de Montjuïcia, Barcelona

Alkaen 320€ / KUUKAUSI

p17nkst6smrqpqnr7af1q6h1kg2n p17pvmos4hsjc1d1d18jdm1f10s54 p17pvmsnbubl1cov1n691ksl102o4

Suomi

view more apartments suomi

Majoittuminen Barcelonassa

Näytä kaikki

map3

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

majoitukset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top