Home / Verblijf / Betaalbare accommodaties in Barcelona
Affordable accommodation in Barcelona

Betaalbare accommodaties in Barcelona

U heeft een voordelig reis naar Barcelona geboekt voor een heerlijk weekend tussenuit en aangezien u toch al op de koopjestour bent waarom niet een voordelige accommodatie erbij zoeken, hier vind u een handige gids met alle aanbod wat betreft voordelige accommodaties en andere voordelige tips voor tijdens uw verblijf in Barcelona.

Vind nu uw accommodatie!

Types verblijven in Barcelona

Hostels zijn vanzelfsprekend al voordelig maar het kan,  met de juiste zoekmethode, nog voordeliger voor u uitpakken. Ze hebben een gevarieerd aanbod aan voorzieningen inclusief gratis ontbijt, beddengoed en handdoeken, internet etc. Een hostel is ook een uitstekend plek voor socialiseren echter dit kan ook leiden tot een te kort aan privacy of nachtrust afhankelijk van de aantal mensen die in het slaapzaal verblijven.

Kamperen is ook een optie voor diegene die van de natuur houden bovendien is het ook voordelig. Hoewel de meeste camping staanplaatsen bevinden zich buiten de stad, sommige bieden pendelbussen aan. Wilt u tijdens u verblijf in Barcelona makkelijk en snel  toegang hebben tot de bezienswaardigheden dan is kamperen in dit geval niet u beste optie.

Apartmenten zijn in algemeen een goedkoper alternatief voor hotels en bieden meer privacy aan. Verder kunt u meer geld besparen door uw eigen maaltijden te bereiden u kunt zich ook richten op de Spaanse keuken en het uitproberen van traditionele Spaanse recepten door u zelf gemaakt. Verblijven in een appartement is een mooie gelegenheid om te ervaren hoe geweldig het is om in Barcelona te wonen daarnaast bespaart u ook geld.

Kamer in een gedeeld appartement is een goeie alternatief, mocht u iets zoeken voordeliger dan een appartement en een stap hoger dan hostels, dan is een kamer in een gedeeld appartement een goeie optie. Een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en tegelijkertijd ook u eigen privacy heeft.

apartment

Goedkope kamer te huur Barcelona

Vanaf 337€ / MAAND

p18hso1s5k1b8ud161rf81rp3q485 p18i75930i9di1q471ng9a4v1ep75

Nederlands

Gebieden 

Verblijven in de binnenstad in wijken als Las Ramblas of de Gotische Wijk in Ciutat Vella kan duur uitpakken. Mocht u geluk hebben dan vind u een koopje maar het is eventueel voordeliger om verder te kijken naar wijken buiten de binnenstad zoals; Les CortsSants of Badalona. Deze wijken zijn relatief goedkoper en het geeft u de gelegenheid om meer te zien dan alleen de binnestad.

Andere nuttige geld besparende tips

Zodra u een voordelige accommodatie heeft gevonden volgen er hier wat handige bezuinigings- tips zodat u alsnog tot het volle kunt genieten van wat Barcelona te bieden heeft zonder dat u te diep in het portemonnee hoeft te kijken. U hoeft geen fortuin te spenderen om de voornaamste bezienswaardigheden te kunnen bijwonen. De meeste bezienswaardigheden zijn inclusief Las Ramblas, Plaça Catalunya, Parc de la Cuitadella, en Sants-Montjuic.  Er zijn ook meerdere musea waarvan de entree gratis is op de eerste zondag van de maand o.a  ook de Picasso museum. In de zomer maanden vinden er ook veel festivals plaatst die u niet kunt missen inclusief de spectaculaire Gracía Festival. U hoeft echt veel uit te geven naar het zoeken van voordelige accommodaties in Barcelona, bent u op zoek naar voordelige verblijven dan kunt u hier dat verrassend snel vinden, bezoek onze homepage.

Ruime eenpersoonskamer vlak bij de Sagrada Familia

Vanaf 415€ / MAAND

p17hh6rpg91lpsqjj5urvkn1cos8 p17hh6rpg91ldq1c1l1p751q4k1t3g7 p17hh6rpg81rj3klf1nd3d0h1mon4

Nederlands

Accommodatie in Barcelona

view more apartments dutch

map arc de triomf

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven