Home / Barcelonassa / Leiriytyminen Barcelonassa
campingfeat

Leiriytyminen Barcelonassa

Leiriytymien Barcelonassa on erittäin hauska ja halpa tapa viettää lomaa kavereiden tai perheen kesken. Barcelona tarjoaa loistavan sijainnin leiriytymiseen, koska kaupungissa riittää aurinkoa ja ilmasto on mukavan leuto ympäri vuoden. Perheet, joissa on nuoria lapsia, voivat erityisesti nauttia mahtavasta lomasta leiriytymisen merkeissä, sillä useat leirintäalueet tarjoavat lukuisia palveluita ja mukavuuksia, jotka on suunnattu erityisesti lapsille. Sopivan leirintäalueen löytäminen voi tuntua ylivoimaisen haastavalta, sillä Barcelonasta löytyy monia erilaisia leiriytymisvaihtoehtoja, mutta tämän oppaan avulla etsimisestä tulee huomattavasti helpompaa. Lisäksi alta löytyy vinkit niistä asioista, joihin kannattaa erityisesti kiinnittää  huomiota leirintäpaikkaa varatessa.

Löydä majoituksesi nyt!

Minne Leiriytyä?

Leirintäalueita löytyy niin Barcelonasta kuin sen lähialueilta, joten kannattaa muistaa etsiä sopivaa paikkaa myös Barcelonan ulkopuolelta. Lähimpänä Barcelonaa olevat kaksi leirintäaluetta sijaitsevat aivan rannikon läheisyydessä. Camping Tres Estrellas sijaitsee Barcelonan eteläpuolella, kun taas Camping Masnou löytyy kaupungin pohjoispuolelta. Associació de Campings – nimisen yhdistyksen nettisivuille on listattu paljon hyödyllistä informaatiota liittyen leiriytymiseen ja leirintäalueisiin Barcelonassa ja sen lähialueilla.

Huomioitavia Asioita

Ensimmäiseksi on tärkeää päättää, missä haluaa leiriytyä. Eri mahdollisuudet vaihtelevat rannikkoalueilta sisämaan maaseuduille. Sopivan leirintäalueen löytymiseen vaikuttaa lisäksi se, yöpyykö mieluiten teltassa, asuntovaunussa, bungalowissa vai matkailuautossa. Esimerkiksi asuntovaunussa voi nauttia ruoanlaittamisesta omassa keittiössä ja yksityisestä oleskelutilasta, kun taas teltassa yöpyminen ei tarjoa samoja mukavuuksia, mutta on paljon halvempi vaihtoehto.

Liikenneyhteydet

Sen jälkeen, kun on selvittänyt listan itselle sopivista leiriytymisvaihtoehdoista, kannattaa selvittää niiden etäisyys Barcelonan keskustaan ja leirintäalueelta löytyvät liikenneyhteydet Barcelonaan. Riippuen siitä, kuinka usein haluaa vierailla Barcelonassa, jotkut leirintäalueet tarjoavat ilmaisia, säännöllisesti liikennöiviä busseja leirintäalueelta keskustaan ja muihin merkittäviin nähtävyyksiin. Mikäli haluaa tutustua myös Barcelonan yöelämään, on hyvä tarkistaa, kuinka myöhään julkinen liikenne kulkee ja onko leirintäalueella voimassa ulkonaliikkumiskielto yöaikaan. Myös julkisen liikenteen pysäkkien sijainti ja niiden etäisyys leirintäalueelle kannattaa selvittää, jottei joudu vaeltamaan pitkiä matkoja pimeään yöaikaan omalle teltalle.

Leirintäalueiden Palvelut ja Mukavuudet

Leirintäalueet tarjoavat paljon erilaisia mukavuuksia ja palveluita, jotka kuitenkin voivat vaihdella leirintäalueelta toiselle. Ennen leirintäalueen varaamista, kannattaa pohtia, millaisia palveluita ja mukavuuksia tarvitsee ja haluaa. Esimerkkejä erilaisista palveluista ovat muun muassa seuraavat:

  • Pysäköintimahdollisuus
  • Suihku kuumalla vedellä
  • Pyykinpesumahdollisuus – kuuluvatko vuodevaatteet ja pyyhkeet hintaan?
  • Lastenhoitohuone
  • Wi-Fi
  • Uima-allas
  • Millaista ohjelmaa, viihdykettä ja ajanvietettä leirintäalue tarjoaa esimerkiksi lapsille?
  • Liikuntamahdollisuudet
  • Onko ruokakauppoja lähistöllä?
  • Sallitaanko lemmikit?

Leiriytyminen Barcelonassa voi siis olla todellinen loman kohokohta, mutta sopivaa leirintäaluetta etsiessä kannattaa pitää mielessä edellä mainitut asiat ja harkita huolellisesti näiden vinkkien avulla, mikä leirintäalue sopii omiin tarpeisiin.

Majoittuminen Barcelonassa

view more apartments suomi

map arc de triomf

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

tietoa-barcelonasta aktiviteetit

Majoitus Barcelona


Scroll To Top