Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Prisvärt boende i Barcelona
Affordable accommodation in Barcelona

Prisvärt boende i Barcelona

Du har bokat några billiga flygbiljetter till en helg i Barcelona och nu vill du hålla tempot uppe genom att hitta ett prisvärt boende i Barcelona. Här är en snabbguide till allt som finns att erbjuda och några användbara tips för att hålla kostnaderna nere när du bor i Barcelona.

Hitta ditt boende nu!

Typer av lägenheter i Barcelona

Vandrarhem är väldigt billiga och du kan hitta några riktiga fynd där ute. De erbjuder en rad faciliteter inklusive gratis frukost, lakan, handdukar, internet och mer. Det är också ett bra alternativ att träffa nya människor, dock kan det vara svårt att få lite egentid och du kanske inte får en god natts sömn beroende på hur många människor du delar en sovsal med.

Camping kan vara ett alternativ om du vill komma i kontakt med naturen och dessutom är det ett billigt alternativ. Även om de flesta campingplatser är belägna utanför staden, erbjuder vissa campingplatser gratis pendelbussar. Om du vill bo i Barcelona och ha snabb tillgång till alla sevärdheter, då camping förmodligen inte det bästa alternativet.

Lägenheter är ett billigare alternativ än hotell och erbjuder mer avskildhet. Du kan också spara ytterligare pengar genom att laga egna måltider samt pröva på att laga några traditionella spanska maträtter alldeles själv. Lägenheter kan vara ett bra sätt att testa på hur de är att bo i Barcelona och spara pengar samtidigt.

Rum i delad lägenhet är ett bra alternativ om du vill ha något billigare än en lägenhet, men ett steg upp från ett vandrarhem. Då är hyra ett rum i en delad lägenhet ett perfekt alternativ. Det är en fantastisk möjlighet att träffa människor samtidigt som du har ditt egna privata utrymme att slappna av i.

apartment

Billiga rum hyra, Barcelona

Från      337€ / MÅNADSPRIS

p18hso1s5k1b8ud161rf81rp3q485 p18i75930i9di1q471ng9a4v1ep75

Svedish

Områden 

Att bo i centrum av Barcelona i områden såsom Las Ramblas och de gotiska kvarteren i Ciutat Vella kan bli dyrt. Om du har tur, finns det några fynd att göra, men det kan vara billigare att leta någon annanstans utanför centrum som Les Corts, Sants eller Badalona. Dessa områden är inte bara billigare utan också att du kan utforska en hel del annat än bara centrum staden.

Andra användbara tips på att spara pengar

När du väl fått ditt boende bokat finns det några extra praktiska tips som hjälper dig att hålla fast vid din budget och ändå njuta till fullo av allt som Barcelona har att erbjuda. Du behöver inte spendera en förmögenhet på att se de viktigaste sevärdheterna. De flesta av de största attraktionerna är gratis så som Las Ramblas, Plaça Catalunya, Parc de la Cuitadella och Sants-Montjuic. Vissa museer är även gratis den första söndagen varje månad, så som Picasso-museet. Under sommarmånaderna finns det också många gratis festivaler som inte får missas som t.ex. den spektakulära Gràcia Festivalen. Du behöver inte slita för att hitta boende i Barcelona. Om du letar efter billigt boende till lågt pris så är det förvånansvärt lätt att hitta. För hjälp med att hitta billiga boende, besök vår hemsida.

Rymligt enkelrum en kort promenad från la Sagrada Familia

Från      415€ / MÅNADSPRIS

p17hh6rpg91lpsqjj5urvkn1cos8 p17hh6rpg91ldq1c1l1p751q4k1t3g7 p17hh6rpg81rj3klf1nd3d0h1mon4

Svedish

 view more apartments swedish

 

Boende i Barcelona

Visa Alla Boende

map arc de triomf

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top