Home / Fritid / Ciutadella Park Barcelona
Park Ciutadella amazing view feature

Ciutadella Park Barcelona

Ciutadelle Park Barcelona (Park de la Ciutadella) er placeret i Ciutat Vella, Barcelona, Catalonia. Den 17 hektar store park former en grøn oase ved det historiske trængte område i Barcelona. Få årtier efter det blev bygget i det 19. århundrede, blev denne park anset for at være det eneste populære grønne område i byen. Området var altid fyldt af turister, lokale, familier og børn, som havde det sjovt.

Find overnatning nu!

Parken indeholde mange forskellige attraktioner, alt fra Zoo, en sø, skulpturer, et museum og et kæmpe springvand designet af Josep Fontsere.  Søen i parken er også egnet til at sejle i, og man kan lette tage en løbetur eller cykeltur gennem de flotte stier. Man kan både leje både og cykler i parken.

Historien  – The Citadel

Efter 13 måneders belejring i 1714, faldt Barcelona til hæren Kong Phillips under krigen af spansk succession. For at kunne holde kontrollen over Barcelona, byggede kongen en kæmpe fæstning af en stjerne “Citadel” eller “Ciutadelle” . En bydel blev revet ned for at gøre plads til dette, men blev genopbygget 30 år efter, og er nu kendt som “Barceloneta

Attraktioner

The Zoo  er anset for at være den største attraktion i Park Ciatadella. Der er over 7.500 dyr. fra 400 forskellige racer i denne Zoo og den fylder 13 hektar af parken. Nogle af de mest kendte dyr i denne Zoo er;  gorillaer, orangutanger, delefiner, geparder, ulve, sne leoparder, krokodiller og alligatorer.  Stedet er også kendt for den berømte Albino Gorilla Snowflake , som tiltrak mange turister og lokale – desværre døde denne stjerne i 2003.

Ud over de almindelige guideture i parken, tilbydes der mere end 20 forskellige workshops, feltture for børn, personlig træning og undervisningskurser.

Søen

Mange besøgende finder søen meget romantisk og velegenet for lange hyggelige gåture. Det specielle ved dette sted er, at man kan se skildpadder på stenen ved søen alt i mens fiskene svømmer rundt i vandet. Lige ved siden af søen kan man se den smukkeste vegetation i det grønne områder af Barcelona. Ind i mellem er der også kendte fanstiske træer, som separerer sig fra de andre.

Cascada Monumentet

På nord siden af parken ligger det kendte monumentale Cascada, designet af Josep Fontsere i 1875 og indviet i 1881. Den verdenskendte Catalanske arkitekt Antoni Gaudí indgik herefter et samarbejde om dette. Designet af Cascada var inspireret og baseret på Trevi springvandet i rom. På hver side er der to trapper, som ligner enorme knibtang fra krabber, som fører til et podium i centrum af monumentet. Her er der en skulptur (designet af Venanci Vallmitjana) som symbolisere Venus fødsel stående på en åben musling. Dette monument er dekoreret med masse andre skulpturer lavet af Catalanske artister.

 

 

 

Museer

Det naturhistoriske museum af Barcelona, som administrer den nye botaniske have og Museu Blau ved Forum bygingen viser også samlinger på Ciutadella Park, i Martorell museet og i natur laboratoriet.  Natur laboratoriet huses i slottet Castle del Tres Dragons, en bygning som er værd at se,  hovedsageligt opført i røde mursten. Martorell museet har på den anden side en interessant vinkel til natur historie, ved at fortælle en historie i sig selv.  Det finder sted i en neoklassisk bygning, hvilket er ret usædvanligt for Barcelona.

Statuer og Mammoth skulpturen

Der er mange statuer i parken, men den der skiller sig mest ud er den store sten Mammoth, som børnene elsker at klatre på. Der er også en morderne skulptur lavet af Antoni Clavé, som er kaldt “Monment to the fair world.”En mere traditionel statue mindes General Prim , der gjorde nedrivning af citadellet muligt.

Hvis du leder efter en lejlighed eller værelse i nærheden af Ciutadelle Park, så husk at besøg dette fantastiske område.

Vigtig Information

  • Adresse: Passeig de Picasso 21, 080033 Barcelona, Spain
  • Telefon : +34 807 11 77 00
  • Transport: Barcelona Metro  Trambesos station Ciutadella-Vila Olimpica (L4). Indgangen til parken er dog tættere på metroen, Rodalies Barcelona, station Arc de Triomf (L1)
  • Pris: Indgang: Gratis
  • Åbningstider: Åben hver dag, fra d. 1 Januar til 28. februar : 10:00- 18:00. Fra d. 1 marts til 31. marts: 10:00- 19:00 Fra d. 1 april til 30. 10:00 – 20:00. Fra d. 1 maj  til 30.september : 10- 21 fra d. 1  October til 31. December: 10:00 – 19:00.

 

 


Vis større kort

 

 

 

Bolig i Barcelona

Se mere

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da with-children-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top