Home / Fritid / Bling Bling Barcelona
Bling Bling club
Bling Bling nightclub in Barcelona

Bling Bling Barcelona

Bling Bling er en af de mest stilfulde klubber i Barcelona. Indretningen er præget af mange farver og – rigtigt gættet – masser af bling-bling! Det er næsten umuligt at træde ind på dette sted uden at blive i festhumør. Klubben åbnede i 2011, og der har været drøn på lige siden. Mange lokale ser Bling Bling som en af de bedste natklubber i Barcelona.

Baren har et funklende design med store lamper i loftet. Loftet er dekoreret med spejle, så du kan opleve den gode stemning og alle de festglade mennesker på dansegulvet fra en anderledes vinkel. Klubbens interiør er meget elegant og stilfuldt med et karismatisk touch, der minder dig om lobbyen på et klassisk hotel.

Guest list Barcelona Home

Bling Bling har to forskellige VIP-områder med sofaer samt en lounge med to cocktailbarer, hvor du finder et fantastisk udvalg af drinks samt det store dansegulv. I VIP-områderne kan du føle dig lidt ekstra speciel, så hvis du er i humør til at blive forkælet, ved du, hvor du skal bestille bord! Hvis du ikke føler for at bruge penge på at være i VIP-området, kan du sagtens have en fantastisk aften på Bling Bling Barcelona alligevel.

På Bling Bling Barcelona er du garanteret en vild fest hver gang! Hvis du har brug for et sted at overnatte efter festen, kan Barcelona-Home hjælpe dig med at finde en LEJLIGHED I BARCELONA.

Bar Bling BlingPhoto credit: dolcecity.com

GRATIS GÆSTELISTE BLING BLING

RESERVER VIP-BORD PÅ BLING BLING

Klubben er åben fra onsdag til lørdag, hvor house- og festmusik holder festen i gang! Med en elegant stil og atmosfære garanterer klubben en nat fuld af luksus og sjov for dig og dine venner.

Selvom klubben ikke ligger på STRANDEN I BARCELONA, er beliggenheden stadig fantastisk – nemlig i den øvre del af Barcelona i en elegant bydel. Klubben ligger på den store boulevard DIAGONAL, hvor der er masser af mennesker og mange andre barer. Du kan nemt komme dertil både med metro, taxi eller på gåben.

Barcelona-Home kan hjælpe dig med at finde et STED AT OVERNATTE I BARCELONA i en af vores fede lejligheder. Vi udbyder overnatning overalt i byen, både nær stranden og OVERNATNING NÆR BLING BLING BARCELONA. Byen har masser at byde på samt et velfungerende metrosystem, som giver dig mulighed for at se det hele. Ligegyldigt hvor du vælger at overnatte, kan du nemt komme rundt i byen.


Adresse: Calle Tuset 8-10, 08006 Barcelona
Pris: Gratis hvis du er skrevet på Barcelona-Homes gæsteliste
Åbningstid: 24.00-06.00

Vær opmærksom på, at klubben har ret til at nægte dig adgang, hvis du ikke følger dresscoden eller andre af stedets regler.

✔ Dresscode:

♀ Kvinder: Elegant (høje hæle og kjole)

♂ Mænd: Skjorte og sko (ingen sportssko eller t-shirt)

*Vær der 30 min. før gæstelisten lukker, så du er sikker på at komme til tiden.

 

GRATIS GÆSTELISTE BLING BLING

RESERVER VIP-BORD BLING BLING

OVERNATNING BARCELONA

view more apartments danski danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da clubs-da party-da service-i-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top