Home / Service i Barcelona / Barer / Opium Barcelona
Barcelona Opium
Opium club at the beach in Barcelona

Opium Barcelona

Opium Barcelona er en rigtig fed natklub med en super placering lige ved stranden BARCELONETA. Opium tilbyder underholdning, restaurant, bar og selvfølgelig natklub. Her kan du nyde godt af det høje serviceniveau og den fantastiske terrasse placeret ud mod havet! Hvis du leder efter et sted at overnatte efter din nat på Opium, kan Barcelona-Home hjælpe dig med LEJLIGHEDER I BARCELONA.

Guest list Barcelona Home

Få del i oplevelserne hos Opium Barcelona

Restauranten serverer frokost og aftensmad 6 dage om ugen, hvor du kan vælge mellem traditionelle spanske retter som paella med fisk og skaldyr og frisk fisk købt på marked. Mens du nyder det fantastiske måltid, har du den mest vidunderlige udsigt over havet og stranden! Restauranten er åben mandag-torsdag fra 12-24 samt lørdag-søndag fra 12-01.

Opium Barcelona har de bedste DJs hver aften. De spiller de nyeste house hits samt mainstream og elektronisk musik. Lige nu er husets DJs Frank Caro og Danny Cardenas. De garanterer en fremragende blanding af musik samt en nat, du sent vil glemme!

Opium terracePhoto credit: barcelona.b-guided.com

GRATIS GÆSTELISTE OPIUM

RESERVER VIP-BORD PÅ OPIUM

Frank Caro

Frank Caro har en solid baggrund som DJ, og han har spillet på steder som Ibiza, Pacha Bcn og selvfølgelig nu på OPIUM. Han fokuserer på genrer som elektronisk, house og mainstream.

Danny Cardenas

Danny Cardenas startede sin musikalske karriere sidst i 1980’erne, hvor han var på tur rundt til forskellige steder i Barcelona. Han har mere end 25 års erfaring som professionel i musikbranchen, og han startede sin vej mod den internationale scene via London, Madrid, Kap Verde og derefter tilbage til sin hjemby og den fantastiske klub Opium.

Opium får også besøg af mange internationale DJs, som kommer for at spille. En af disse er den verdenskendte David Guetta, som rent teknisk er en af de mest imponerende DJs på housescenen. Han laver loops og remix af sange, som du aldrig troede ville gå, og alle hans sæt er utrolig dynamiske. Andre velkendte navne, som har været på besøg, er Armin Van Buuren, Tiesto, Avicii og Axwell.

Du må ikke gå glip af en tur til Opium, hvor du kan nyde fantastisk musik sammen med en masse festlige mennesker!

Information

Adresse: Passeig Marítim Barceloneta 34, 08003 Barcelona
Pris: Gratis hvis du har skrevet dig på Barcelona-Homes gæsteliste
Åbningstid: 12.00-06.00

Vær opmærksom på, at klubben har ret til at nægte dig adgang, hvis du ikke følger den fastsatte dresscode eller andre af stedets regler.

✔ Dresscode:

♀ Kvinder: Elegant (høje høle og kjole)

♂ Mænd: Skjorte og sko (ingen sportssko eller t-shirt)

*Vær der 30 min. før gæstelisten lukker, så du er sikker på at komme til tiden.

GRATIS GÆSTELISTE OPIUM

RESERVER VIP-BORD PÅ OPIUM

Photo credit: highlightcity.com

OVERNATNING BARCELONA

view more apartments danski danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bars-da leisure-da clubs-da party-da restaurants-da service-i-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top