Home / Fritid / Sutton Barcelona

Sutton Barcelona

Sutton Barcelona er det perfekte sted, hvis du leder efter en eksklusiv natklub i Barcelona med et touch af luksus.

Med sit rum og suite med ”Moët-tema” udstråler klubben ægte luksus og en udsøgt smag, som du kun kan opleve på Sutton Barcelona.

Guestlist Barcelona Home

Verdenskendte DJs som David Guetta, Calvin Harris og Armin Van Buuren har givet legendariske shows på Sutton, og det er ikke usædvanligt for kendte at dukke op på klubben, som Paris Hilton gjorde det tilbage i 2013. Med andre ord er Sutton det rigtige sted at være, hvis du håber at støde på en kendt under dit ophold i Barcelona. En af nyhederne på Sutton er den uforglemmelige cocktailbar, hvor de professionelle bartendere laver lige den drink, du har lyst til. Drinken kan du nyde i de elegante omgivelser, hvor rå lædersæder er kombineret med glamourøse detaljer.

Delicious drinks Sutton BarcelonaPhoto credit: picssr.com

GRATIS GÆSTELISTE SUTTON

RESERVER VIP-BORD SUTTON

En anden misundelsesværdig faktor der gør Sutton til en af de bedste NATKLUBBER I BARCELONA er det avancerede lydanlæg, som efter sigende skulle være et af de bedste i Europa. Desuden arrangerer Sutton som regel temafester hver uge. Pris og åbningstid varierer alt efter, hvilken dag det er, så for en sikkerheds skyld bør du tjekke Suttons hjemmeside. For at sikre et pænt image har Sutton sat en minimumsalder på 21 år, som man er meget opmærksom på at overholde (medbring derfor billed-ID). Dresscoden bliver også altid overholdt, så sørg for at dukke op i det rigtige tøj, så du kan nyde en eksklusiv aften og nat i Barcelona uden nogle komplikationer.

Er du klar til at føle dig rig og berømt for en aften? Vi garanterer dig, at Sutton er det bedste sted at være, hvis du længes efter en luksuriøs oplevelse, som skiller sig ud fra dagligdagen!

Hvis du leder efter et sted at bo mens du nyder den fantastiske by, kan Barcelona-Home hjælpe dig med gode tilbud på OVERNATNING I BARCELONA.

Adresse: C/ Tuset 13, 08006 Barcelona
Pris: Gratis hvis du er skrevet på Barcelona-Homes gæsteliste
Åbningstid: Onsdag 24.00-05.00, torsdag 24.00- 05.30, fredag-lørdag samt aftener før helligdage 24.00-06.00, søndag 24.00-04.00

Vær opmærksom på, at klubben har ret til at nægte dig adgang, hvis du ikke følger dresscoden eller andre af stedets regler.

✔ Dresscode:

♀ Kvinder: Elegant (høje hæle og kjole)

♂ Kvinder: Elegant (høje hæle og kjole)

*Vær der 30 min. før gæstelisten lukker, så du er sikker på at komme til tiden.

 

GRATIS GÆSTELISTE SUTTON

RESERVER VIP-BORD SUTTON

OVERNATNING BARCELONA

view more apartments danski danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da clubs-da party-da service-i-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top