Home / Fritid / IKEA
swedish design in Barcelona

IKEA

IKEA in Barcelona

Der er to IKEAs i Barcelona

 IKEA er en velkendt svensk møbelkæde , der sælger stilfulde møbler og et hav af tilbehør til hjemmet. Kvaliteten af produkterne er højt, trods den relative lave pris. Hvis ud ønsker at forny dit hjem, er IKEA og specielt IKEA i Barcelona et perfekt sted at besøge, da man tit og ofte kan finde gode tilbud på forskellige produkter.

 

 

Find overnatning nu!

Der er to IKEA butikker i Barcelona, og de ligger begge to uden for centrum af byen. Den første kan man finde ved L’Hospitalet, som er ca. 15 min syd fra Barcelona’s centrum. Hvis du tager offentlig transport, er det lettest at tage med linje C1 eller C2 fra Plaza Espanya. Herfra skal man stå af ved stoppet: Bellvitge, og IKEA er 7-10 min herfra. Hvis man foretrækker at tage bus, kan man tage: 65, 79, 105,  L70, L72, L80 og L82 fra Plaza Catalunya.

IKEA Badalona er i nordsiden af byen. Den hurtigste måde at komme derhen til, er ved at tage linje L1 og L4 og stå af ved Fonto eller Pep Venture, afhængigt at hvilken retning man rejser med. Der er mange busstoppesteder i nærheden, så man kan ikke undgå at se den store bygning. Man kan tage bus: B19, B22,B23 og B29.

Uanset hvor langt IKEA er fra dig, er det et besøg værd – nyd den svenske kultur!

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da shopping-da-2

Overnatning Barcelona


Scroll To Top