Home / Fritid / Shoko Barcelona
Shoko Barcelona
Shoko night club Barcelona, Spain.

Shoko Barcelona

Shoko Barcelona er ikke kun en fed natklub, men også en fantastisk restaurant beliggende på den lækre strand BARCELONETA i Barcelona.

Restauranten byder på super god middelhavsinspireret mad kombineret med en smuk udsigt, som helt automatisk gør middagen endnu bedre.

Den brasilianske køkkenchef har taget sin karisma og personlighed med ind i køkkenet. Denne selvlærte køkkenchef har siden 2004 arbejdet for de bedste klubber i Barcelona, Ibiza og Formentera, og nu står han så i spidsen for køkkenet på Shoko. For at citere køkkenchefen: ”Må mit køkken altid være det mest oprigtige, min kærlighed til mad er mit livs kærlighed” (Gabriel Conti). Denne sætning alene beviser på mange måder, at Shoko er et besøg værd.

Guest list Barcelona Home

Shoko er et sted med meget at tilbyde. Så hvis du får lyst til at arrangere en fest – måske din fødselsdag eller et surpriseparty – kan Shoko få det til at ske! Festerne inkluderer VIP-service fra det professionelle personale. Alle arrangementer gennemføres med stor dedikation og opmærksomhed på gæsterne, og derfor bliver alle arrangementer en succes. Shoko Barcelona afholder mange typer arrangementer, så du kan få præcis den fest, du har gået og forestillet dig! Du finder arrangementer som:

  • Private fester med VIP-service
  • Produktpræsentationer
  • Modeshows
  • Gallamiddage
  • Nationale og internationale filmpremierer

Shoko sørger for vild fest hele natten til den lyse morgen. En god ting ved stedet er også, at det LIGGER PÅ STRANDEN. Derfor har Shoko et udendørs område, hvor du kan slappe af eller tage en drink. Stedets asiatisk-inspirerede dekoration er helt fantastisk med store bambuspinde og trægulv. Når først du træder ind på Shoko, opdager du, hvor stort stedet er, og at dansegulvet er fyldt til randen med festglade mennesker.

Shoko night clubPhoto credit: shoko.biz

GRATIS GÆSTELISTE SHOKO

RESERVER VIP-BORD SHOKO

Hver uge afholder Shoko forskellige FESTER OG ARRANGEMENTER, hvortil du kan blive skrevet på VIP-listen. Aftener på Shoko er kendte for originalitet og temafester, og det har gjort Shoko til det officielle sted for de bedste after-parties efter koncerter (Madonna, Elton John, Coldplay, The Killers, Depeche Mode, Lady Gaga og flere), store arrangementer (Bread & Butter, 080 Fashion, Ed Hardy) og nationale og internationale filmpremierer (Paranormal Activity, Tømmermænd i Vegas, Jackass, REC og flere).

Så hvad end du føler for en lækker middag i smukke omgivelser, planlægger et arrangement for et nyt tøjmærke eller bare har lyst til at feste og danse hele natten med stranden som dansegulv, bør du gøre dig selv en tjeneste og tage på Shoko.

Skal du overnatte i Barcelona? Så kan Barcelona-Home kan hjælpe dig med at finde en INDKVARTERING I BARCELONA.

Information

Adresse: Passeig Marítim 36, 08003 Barcelona,
Pris: Gratis hvis du er skrevet på Barcelona-Homes gæsteliste
Åbningstid: 12.00 til 06.00

Vær opmærksom på, at klubben har ret til at nægte dig adgang, hvis du ikke følger dresscoden eller andre af stedets regler.

✔ Dresscode:

♀ Kvinder: Elegant (høje hæle og kjole)

♂ Mænd: Skjorte og sko (ingen sportssko eller t-shirt)

*Vær der 30 min. før gæstelisten lukker, så du er sikker på at komme til tiden.

 

GRATIS GÆSTELISTE SHOKO

RESERVER VIP-BORD SHOKO

OVERNATNING BARCELONA

 view more apartments danski danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da clubs-da party-da restaurants-da service-i-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top