Home / Fritid / Skateparker i Barcelona
Skateparks in Barcelona

Skateparker i Barcelona

Når du kommer til Barcelona, vil du hurtigt lægge mærke til de mange skatere overalt i byen. Mange anser Barcelona for at være Europas hovedstad for skatere og en af verdens bedste byer at praktisere sporten i. Du støder på skatere i alle dele af byen – både på steder, som er indrettet til det, men også på mange pladser og gader, hvor der kan laves diverse tricks.

Skating blev populært i 1970’erne. Et stort antal skateparker blev bygget forud for OL i BARCELONA i 1992, hvilket gav byen de mest optimale forhold for skatere. Her er de mest berømte skateparker:

Find overnatning nu!

Mar Bella Skatepark

Mar Bella Skatepark

Dette er en helt ny skatepark i Barcelona. Parken er blevet bygget som erstatning for den ældre og mytiske Mar Bella Skatepark, som efterhånden var ret slidt efter mange års intensiv skating. Stedet her har en masse at tilbyde skatere: deep bowls, pools, snakerun, rails, stairs.. Stort set alt du behøver for at kunne øve dine tricks og nyde din tid i Barcelona. Mar Bella Skatepark ligger ved Parc Esportiu – en super beliggenhed kun få skridt fra stranden!

Forum Skatepark

Forum Skatepark

Forum, som blev bygget forud for OL i 1992, er et stort område med masser af gode steder at skate. I 2011 blev en ny skatepark føjet til tæt ved. Parken indeholder hips, bowls, rails og masser af ledges. Parken ligger samtidig tæt på stranden. Du finder Forum 200 m fra indkøbscenteret Diagonal Mar i retning mod stranden.

Pamplona Skatepark

Pamplona Skatepark

Hvis du vil skate indendørs, er Pamplona Skatepark et oplagt sted! Parken er overdækket, og ifølge erfarne skatere er det en af de bedste skateparker i BARCELONA. For at komme ind skal du købe et månedskort, men prisen er overkommelig. Parken ligger på Carrer de Pamplona 88 i nærheden af den kendte club Razzmatazz.

Port Olimpic Skatepark

Port Olimpic Skatepark

Denne skatepark er lille, men mange skatere er vilde med den. Parken har en half-pipe og et par andre forhindringer, hvor der kan øves tricks. Som de to første ligger denne park i nærheden af stranden.

Skatepark Barri Canyelles

Sidst men ikke mindst har vi Barri Canyelles. Parken ligger langt fra de andre, men den er populær blandt skatere. Parkens har fokus på rail skating, og den er inddelt i 4 områder: et til street skating, et med mini rails, et med forskellige typer rails samt et område med en pool og en bowl. Skateparken ligger i Nou Barris på Via Favència i den øvre del af Barcelona.

Ud over skateparker er Barcelona et af de bedste steder i Europa til street skating. Nogle af mest kendte pladser til skateboarding er Plaça del Angels nær MACBA, Plaça Universitat, Plaça de Sants foran banegården samt, mest om aftenen, Avenida Parallel.

Nu er der ikke andet for end at gribe dit board og få oplevet alle stederne!

OVERNATNING BARCELONA

view more apartments danski danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da sports-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top