Hjem / Fritid / Barcelona Beaches
View of Barcelona Beach beautiful sunset

Barcelona Beaches

Barcelonas beliggenhet er bare misunnelsesverdig. Mesteparten av kystlinjen er okkupert av byens strender, som på grunn av Middelhavsklimaet kan brukes året rundt. Barcelonas stender dekker over 4 ½ kilometer, og man finner de i nabolagene CIUTAT VELLA og SANT MARTI. Med det gode været kommende inn, blir strendene et populært sted å henge for både lokale og turister, så derfor finner du en liste nedenfor over alle strendene i Barcelona.

Finn din overnatting nå!

 

Barceloneta

BARCELONETA stranden er en av de mest populære og eldste strendene i byen. Den er mer enn 1 km lang, og er en av de største strendene i Barcelona. Stranden ligger nære havnen og heller ikke så langt fra sentrum, så den kan lett nås med offentlig transport. På grunn av dette, er denne stranden veldig populær blant turistene og om sommeren er det veldig folksomt her. Uansett om det er dag eller natt, er Barceloneta en summende ”hot spot” til alle døgnets tider. Stranden er utstyrt med forskjellige typer sportsutstyr, som volleyballbaner, fotballbord på den østlige siden av stranden, et ping-pong bord, et gym-område og en lekeplass for barn på den vestlige siden av stranden. Vi må heller ikke glemme at Strandsenteret ligger her. De tilbyr all nødvendig informasjon om strendene i Barcelona. I tillegg organiserer de forskjellige aktiviteter året rundt. Du kan også finne Strandbibliotekets tjenester her.
Bus: 14, 16, 17, 36, 39, 40, 45, 51, 57, 59, 64
Metro: Linje 4 – Barceloneta, Ciutadella

San Sebastia

Denne stranden ligger i distriktet Ciutat Vella. Sammen med BARCELONETA er det en av de mest tradisjonelle strendene i Barcelona. Den er ansett som en favoritt blant lokalbefolkningen, siden rundt 70% av alle besøkende her er lokale fastboende. Lokasjonen til stranden gjør det mulig for deg å komme deg dit ved hjelp av offentlig transport eller til og med til fots (metrostopp – Barceloneta, Linje 4). En av de viktigste fasilitetene med San Sebastia er at stranden har et område for bevegelseshemmede med en badeassistent – tjeneste. Amfibiske badestoler er også tilgjengelig. Hele dette området er tilpasset for bevegelseshemmede med dets gangstier av tre, og spesiallagde garderober og dusjer.
Metro: Linje 4 – Barceloneta

Nova Icaria

Denne stranden ligger i Sant Marti – distriktet og er 400 meter lang; den er ganske nære Olympiske Marinaen og er full av strandbarer og restauranter. Stranden er vanligvis besøkt av folk som bor utenfor Barcelona. Den er populær blant familier med barn og er ansett som en av de roligste stendene i Barcelona. Stranden har forskjellige sports – og fritidsutstyr, inkludert to volleyballbaner, et spilleområde og Ping-Ping bord. Slik som San Sebastia stranden, har Nova Icaria ett område for bevegelseshemmede. Servicen og utstyret er helt det samme som in San Sebastia, så du har mange muligheter.
Bus: 6, 36, 41, 92, 141
Metro: Linje 4 – Ciutadella y Bogatell

Bogatell

Bogatell stranden er veldig nære den Olympiske havnen, som man finner i distriktet Sant Marti, og er rundt 600 meter lang. Denne stranden skal være en av de tryggeste i byen. Gjennomsnittsalderen til en besøkende på Bogatell skal være en av de høyeste sammenlignet med de andre strendene, rundt 38 år. Stranden har en del sportsutstyr, inkludert to volleyballbaner og Ping-Pong bord. Den har en livvaktstjeneste, dusj og ramper som tar deg ned på stranden, barer, restauranter, parkering osv. Promenaden fortsette opp Sant Sebastia Strand, i distriktet Barceloneta.
Bus: 6, 36, 41, 92, 141
Metro: Linje 4 – Poblenou, Llacuna

Mar Bella

Mar Bella er også en del av distriktet Sant Marti. Det ligger på den østlige siden av Barcelonas kystlinje og ble utviklet som en del av forberedelsene til Olympiaden i 1992. Så det er en av de nyeste strendene i byen. Flesteparten av de faste besøkende som i de fleste tilfeller bor i nabolaget Sant Marti. Stranden har også et område for nudister. Takket være rekreasjonsfasiliteter, finner du volleyballbaner, skate-områder, lekeområder for barn, Ping-Pong bord samt basketballnett her. I tillegg finner du også et strandbibliotek som er åpent i Juli og August.
Bus: 36, 71, 141
Metro: Linje 4 – Selva de Mar

Nova Mar Bella

En interessant fakta om denne stranden er at den er veldig populær blant kvinner og unge mennesker utgjør mer enn 60% av brukerne her. Mennesker som bor utenfor Barcelona er de som oftest kommer hit. Stranden ligger i distriktet Sant Marti, og er sett på som en av de mest stille og rolige strendene, som nettopp er årsaken til at den har så mange faste besøkende. En viktig ting er at stranden også har et område for bevegelseshemmede.
Bus: 36, 43, 141
Metro: Linje 4 – Selva de Mar, El Maresme

Llevant

Dette er den nyeste blant strendene i Barcelona og den siste av strendene som har blitt skapt langs Barcelonas kystlinje. Den var skapt i 2006. Den 380 meter lange stranden ligger i Sant Marti like ved stranden Mar Bella. Llevant har alt utstyr og tjenester som er nødvendig for å tilbringe en deilig dag og slappe av på stranden. Disse tjenestene er inkludert: Røde Kors, lokalt politi, informasjonspunkt om stranden, tilpassede dusjer, tilpassede offentlige toalett, solsenger, parasoller, drikke – og iskremkiosker, sykkelparkering og Wi-Fi.
Bus: 7, 36, 41, 141
Metro: Linje 4 – Selva de Mar

På alle strendene i Barcelona kan du nyte fordelene av tilgang til gratis Wi-Fi. HER finner du mer informasjon om punkter for internettilgang gjennom hele byen. Temaet til Barcelona-Home velger kun de beste overnattingsstedene for ditt opphold i Barcelona. Dersom du spesielt ønsker å bo nær stranden, har vi ett fantastisk utvalg av LEILIGHETER OG ROM I BARCELONA som ligger nær solen, sjøen og sanden.

Overnatting Barcelona

Vis alle

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritid-2 beaches-in-barcelona-nb

Overnatting Barcelona


Gå til toppen