Home / Fritid / Barcelonas strande
View of Barcelona Beach beautiful sunset

Barcelonas strande

Barcelona’s placering er på mange måder misundelsværdig. Det meste af kystlinjen er dækket med byens strande, som på grund af middelhavet, kan benyttes hele året rundt. Barcelonas strande er 4.5 km lange, og hører til Ciutat Vella og Sant Marti. Når sommeren rammer Barcelona, er strandene det oplagte sted for lokale og trustister. Nedenfor kommer en liste over Barcelona’s strande.

 

Find overnatning nu!

 

Barceloneta

Barcelona’s strand er en af de ældste og populære strande i byen. Den er mere end 1 km. lang og er en af de største strande i byen. Stranden er tæt på havnen, og er ikke langt fra byens centrum, så man kan let komme til offentlig transport. Grundet dette er der tit mange turister på stranden om sommeren. Uanset om det er dag eller aften, er der mange mennesker og sjov på stranden. Stranden har en masse træningsredskaber , som volleyball baner, fodboldborde og på den østlige side er der et bordtennisbord, et træningscenter og en legeplads. Strandens center ligger også her. Ved centret kan man finde al nødvendig information om Barcelona’s strande. Derudover kan man også finde et bibliotek tilknyttet til stranden.
Bus: 14, 16, 17, 36, 39, 40, 45, 51, 57, 59, 64
Metro: Linje 4 – Barceloneta, Ciutadella

San Sebastia

Denne strand ligger i Ciutat Vella området. Sammen med Barceloneta er det en af de mest traditionelle strande i Barcelona. Stranden er betraget som at være favoritten blandt de lokale, da ca. 70% af de besøgende er lokale. Strandens beliggenhed gør det muligt at komme dertil med offentlig transport, eller ved at gå. (Metro stop – Barceloneta linje 4) En af de vigtigste ting ved San Sebastia er at stranden har et område for handicappede, hvor man kan få hjælp til badning. Der er også handicapstole tilgængelige, samt et træfortov, og specielle omklædningsrum og bade.
Metro: Line 4 – Barceloneta

Nova Icaria

Denne strand ligger i Sant Marti området, og er 400 meter long, den er tæt på den olympiske marina, er fyldt af fantastiske strandbarer og restauranter. De fleste besøgende kommer ikke fra Barcelona. Stranden er populær blandt familier med børn, og den er anset for at være en af de mest stille strande i Barcelona. Stranden har mange fritids- og sportsaktiviteter, inklusiv to volleyball baner og en bordtennisborde. Ligesom San Sebastia, og Nova Icaria også et område for handicappede. Servicesen og udstyret er præcis det samme.
Bus: 6, 36, 41, 92, 141
Metro: Linje 4 – Ciutadella y Bogatell

Bogatell

Bogatella stranden ligger tæt på den olympiske havn som ligger i Sant Marti området, og er omkring 600 meter land. Stranden betragtes som at være en af de sikreste strande i byen. Den gennemsnitlige alder for de besøgende er ca. 38 år. Stranden tilbyder forskellige sportsaktiviteter som en volleyballbane og bordtennisborde. Der er livreddere, brusere, og en rampe som fører til barer, restauranter, parkering osv. Strandpromenaden går til Sant Sebastia stranden i Barceloneta området.

Bus: 6, 36, 41, 92, 141
Metro: Linje 4 – Poblenou, Llacuna

Mar Bella

Mar Bella stranden ligger også i Sant Marti området. Den er på den østlige side af Barcelonas kystlinje og blev udviklet som en del af forberedelserne til de olympiske lege i 1992. Så det er en af de nyere strande i byen. De fleste som besøger denne strand er unge mennesker, som gerne bor i Sant Marti området. Stranden har ydermere også et nudistområde.  Der er aktiviteter tilknyttet stranden, såsom volleyballbaner, skating områder, legepladser, bordtennis borde og basketball net. Derudover er der en strand bibliotek, som har åbent i Juli og August.

Bus: 36, 71, 141
Metro: Linje 4 – Selva de Mar

Nova Mar Bella

En interessant ting ved denne strand, er at den er meget populær blandt kvinder og unge, som udgør 60%. Det er mest folk som ikke bor i Barcelona, der besøger denne strand. Stranden ligger i Sant Marti området og er en af de mest stille og rolige strande, hvilket også kan ses ved at folk besøger den gentagende gange. På denne strand er der også et handicapområde.

Bus: 36, 43, 141
Metro: Line 4 – Selva de Mar, El Maresme

Llevant

Dette er den nyeste strand i Barcelona, og er den sidste som er blevet lavet på Barcelona’s kystlinje. Stranden blev lavet i 2006. Denne 380 meter lange strand ligger i Sant Marti ved siden af Mar Bella stranden. Llevant har alt nødvendigt udstyr for at få en god dag på stranden. Servicerne inkluderer: Røde kors, lokalt politi, strand information, tilpassede brusere og toiletter, liggestole, parasoller, drinks, is, kioske, cykelparkering og Wifi.

Bus: 7, 36, 41, 141
Metro: Line 4 – Selva de Mar

På alle Barcelonas strande har du adgang til gratis Wifi. Her kan du finde mere information om internet adgangene i byen. Barcelona-home kan hjælpe dig med at finde den bedste lejlighed til netop dig, under dit ophold i Barcelona. Hvis du ønsker at bo tæt på stranden, har vi et fantastisk udvalg af lejligheder og værelser i Barcelona tæt på sol og strand.

 

Her er de seneste strande, som er lavet på Barcelona’s kystlinje

 

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da beaches-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top