Hjem / Fritid / Strender / Mar Bella
Mar Bella

Mar Bella

En av de mest populære BARCELONA STRENDENE er den 500 meter lange Mar Bella, som ligger østover på byens pittoreske sjøside. Stranden hører til nabolaget Sant Martí og var i utgangspunktet utviklet for Olympiaden i 1992 som en base for vannsport. For å holde oss i samme bane som utgangspunktet, er stranden fortsatt et fantastisk sted å holde seg i aktivitet. Det er faktisk kjent som en av de mest sportslige strendene i Barcelona. Helt øverst på stranden vil du finne en basketball-avdeling, nett for volleyball, bord til ping-pong og en rampe for skatere. Disse fasilitetene tilbyr en fantastisk måte å komme i form på samtidig som man kan nyte de deilige solstrålene fra middelhavssolen.

På den sørvestlige delen av stranden vil du finne Base Nàutica Municipal de la Mar Bella, som er avreisepunktet for seilturer, kayak-ekskursjoner og catamaran-linjene langs byens kystlinje. Disse ekskursjonene må reserveres på forhånd ved å ringe den nautiske basen eller reservere online. Basen er også stedet hvor grupper kan reservere volleyballnett for en dag.

På den andre enden av stranden ligger Complex Esportiu Municipal Mar Bella, et sportssenter som er komplett med konkurranse-godkjente løpebaner, gressmatter, badminton – og basketballbaner og garderober. Lei et badmintonnett med en gruppe venner for en time eller to, og ta så turen ut for å kjøle deg ned i havbrisen på Mar Bella strand. For sporty folk som elsker å være i bevegelse utendørs, finnes det mest sannsynlig ikke noe bedre sted i hele Barcelona.

Dersom du ser etter leiligheter i nærheten av stranden Mar Bella, vil vi anbefale våre LEILIGHETER I POBLENOU.

Finn din overnatting nå!

Stranden Mar Bella er også kjent som den uoffisielle nudiststranden i Barcelona, siden den har en for nudister som er separert med en stor sanddyne på den sørlige tuppen for å gi nakenbadere litt privatliv. Selvfølgelig, stranden tiltrekker seg også mange solbadere som foretrekker å beholde badetøyet på, både lokale og turister som besøker stranden mellom May og September hvert år.

På grunn av sitt avslappede forhold til nakenhet og fokus på fitness, er Mar Bella også en av de mest populære strendene blant de HOMOFILE I BARCELONA. Sammen med DE HOMOFILE STRENDENE I SITGES, en vakker kystby bare 30 km sør for Barcelona, så er Mar Bella en av de mest blomstrende homofile enklaver i Catalonia. For medlemmer i LGBT miljøet, vil vi anbefale å sjekke ut vår liste over våre favoritt LEILIGHETER I BARCELONA. Interessert i å besøke Sitges? BESTILL MED OSS!

Fasilitetene på Mar Bella inkluderer også dusj og toalett, trygge drikkefontener, et lekeområde for barn, en livvakts-stasjon, en restaurant og tre chiringuitos (strandbarer). Ekstra oppmerksomhet er det også gjort for besøkende med begrenset mobilitet, med spesielle fasiliteter som inkluderer en parkeringspark for bevegelseshemmede nær den tørre stranden, synlige og berørings-skilter og informasjon, tilpassede toaletter, trekledde veier ned til vannet og tilpassede dusjer med stoler. For bevegelseshemmede som ser etter en leilighet i Barcelona, vil vi anbefale våre HANDIKAP LEILIGHETER BARCELONA.

 

Hvordan komme seg dit:

  • Ta metro til Poble Nou eller Selva de Mar (gul linje – L4), hvorfra det er ca. 10 minutters spasertur til stranden.
  • Ta bussen V27 eller H16.
  • Trikk: T4 – Selva de Mar
  • Bicing: Passeig de Gracia Fària 21 / Espronceda, Passeig Marítim de la Mar Bella.

Leiligheter i Barcelona

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beaches-in-barcelona-nb

Overnatting Barcelona


Gå til toppen