Hjem / Fritid / Strender / Bogatell

Bogatell

Mellom strendene NOVA ICÀRIA og MAR BELLA, ligger stranden Bogatell, kjent for å være en av de tryggeste og mest familie-vennlige STRENDENE I BARCELONA. Faktisk så er gjennomsnittsalderen til de besøkende er mellom 37 – 38 år, den eldste aldersgruppen i forhold til alle andre strender i byen. Som mange av de andre strendene rundt, ble den bygget under restaurering av Barcelonas sjøside tidlig på 90-tallet som et resultat av de Olympiaden i 1992. Stranden ble utviklet på en måte som skulle gjøre den lett tilgjengelig for lokalbefolkningen i nabolaget Poblenou. I dag er stranden for det meste besøkt av lokale, med kun 30% av de besøkende som kommer fra andre steder enn Barcelona.

Med en fantastisk utsikt over Barcelona’s fantastiske tårn og W Hotel, er stranden Bogatell et flott sted å slappe av og bare nyte middelhavsklimaet og solen med din favorittbok. Tjenestene på stranden inkluderer solseng og parasoll til leie som garantert vil hjelpe deg med komforten. Det er også et lekeområde for barn i nærheten som vil holde underholde barna. Stranden har rene toalett- og dusjfasiliteter, i tillegg til en alltid oppmerksom livvakt i tårnet og bøye-markerte bade-områder og en molo.

Dersom du ser etter en leilighet nær stranden Bogatell, vil vi anbefale våre LEILIGHETER I POBLENOU.

Finn din overnatting nå!

En av våre favoritt CHIRINGUITOS I BARCELONA (strandbarer), Xiringuito Vai Moana, ligger på Bogatell strand. Siden Bogatell er så populær for familier, er Vai Moana ett av få steder hvor de har en meny spesielt for barn med en stor variasjon å velge fra, blant annet macaroni eller mini-hamburgere. Menyen inneholder også lette og sunne retter inkludert en vermut-tallerken med hjertemuslinger, blåskjell, potetgull og oliven, i tillegg til ostetallerken, reke-cocktail og grillet eller bakt kjøtt og fisk (istedenfor frityrstekt). De har også ett veldig generøst utvalg av cocktails, som caipirinhas, cosmopolitans, Mai Tais og den berømte sagríaen.

For å forbrenne all den deilige sjømaten og snacksen, vil vi anbefale å spille et slag volleyball eller strandfotball. Stranden Bogatell har et område med treningsutstyr, inkludert volleyballnett, ping-pong bord og en basketballkurv. Eller du kan ta en svømmetur ut til bøyen og tilbake.

Hvordan komme seg dit:

  • Ta metroen til Poble Nou eller Llacuna (gul linje – L4), og derfra er det ca. 10 minutters spasertur til stranden.
  • Ta en av de følgende bussene: 26, 41, 92 eller H16.
  • Tram: T4 – Ciutadella – Vila Olímpica.

 

Leiligheter i Barcelona

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beaches-in-barcelona-nb

Overnatting Barcelona


Gå til toppen