Hjem / Fritid / Strender / Nova Icària
Nova Icària

Nova Icària

Kjent for å være en av de mest fredfulle og avslappende STRENDENE I BARCELONA er Nova Icària Strand i sentrum av byens kystlinje, og grenser mot PORT OLÌMPIC i sør og Espigó del Bogatell – moloen i nord. Den 400 meter lange sandstranda er ofte besøkt av familier med barn og grupper av venner fra sent på våren, hele sommeren og til og med de første ukene i September. Den er sett på som en av strendene i Barcelona hvor BESØKENDE OPPHOLDER SEG LENGST. Dette er kanskje fordi strandens stille og naturlige omgivelser, eller det brede tilbudet i aktiviteter, tjenester og utstyr som er tilgjengelig for besøkende.

Finn din overnatting nå!

For familier som reiser for et KORTTIDSOPPHOLD I BARCELONA og søker en avslappende ettermiddag i helgen under middelhavssolen, så har Nova Icária det som skal til for å garantere avslapping. Du har mulighet til å leie solstoler og parasoller, og til å bruke lekeområdet for barn i tillegg. Stranden har rene WC – fasiliteter og garderober i tillegg til livvakter.

For mer sportslige besøkende, er det mye å velge i mellom når det gjelder strand-sports utstyr, inkludert et sportsområde, et ping-pong bord nære moloen i Bogatell og to volleyballbaner på den sørlige delen av stranden. Du har muligheten til å prøve ut et kurs for joller, eller tilbringe ettermiddagen i en kayak eller med vindsurfing.

Nova Icária er også populær blant bevegelseshemmede på grunn av det store tilbudet av tjenester som tilbys mennesker med bevegelseshemninger. I tillegg til handikap-parkering og et strandområde som er spesiallaget for besøkende med handikap, har Nova Icària også en sti av trebjelker som krysser sanden ned til vannkanten, en handikapvennlig garderobe, en dusj med stol og en heis. Nova Icàra tilbyr også en frivillig tjeneste til å assistere bevegelseshemmede besøkende med å gå ut i vannet og opp fra vannet, ved bruk av en badestol om nødvendig. Disse tjenestene er tilgjengelig i Juli, August og de to første ukene i September, daglig fra kl. 11 – 14 og fra kl. 16 – 19. I løpet av de to neste ukene i September er tjenesten tilgjengelig i helgene og på offentlige høytidsdager fra kl. 11 – 14 og fra kl. 16 – 19. Finn HANDIKAP LEILIGHETER I BARCELONA like ved!

Et fantastisk valg for lunsj eller kanskje en sen ettermiddags sangria er Kalinda, en CHIRIGUITO (STRAND BAR) som ligger på den nordlige enden av stranden. Menyen tilbyr et godt utvalg av internasjonale favoritter, inkludert friske salater, tapas, sandwicher, hamburgere og burritos, alt perfekt som påfyll etter en dag tilbrakt under solen.

For å finne en leilighet nær stranden Nova Icária, sjekk ut våre LEILIGHETER I VILA OLÍMPICA.

Leiligheter i Barcelona

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beaches-in-barcelona-nb

Overnatting Barcelona


Gå til toppen