Hjem / Fritid / Besøk Camp Nou
Visit Camp Nou

Besøk Camp Nou

Forrige lørdag reiste jeg spontant, trass det dårlige været, samme med en venn for å besøke Camp Nou (betyr ny bane), DET STORE FOTBALLSTADIONET I BARCELONA. Han var så nervøs, siden det var høydepunktet på reise hans (jeg trodde hele tiden det var meg, men la gå). Vi tok den blå metrolinjen til Collblanc og undret oss over hvorfor det ikke var noen skilt som viste veien til det tredje største stadionet i verden. Til slutt spurte vi noen og fant det.

Finn din overnatting nå!

Det er et ordentlig stort område, og først ruslet vi gjennom de områdene som er gratis å besøke. Etterpå var vi så entusiastiske og gledet oss veldig til å komme inn på innsiden av fotballstadionet. Vi betalte 17 euro per person for å komme inn og så gikk vi for å hente lydguiden, som var et tillegg. Jeg skulle likt å vite hvor mye de tjener på dette, men uansett så gikk vi videre gjennom hele stadionet.

På begynnelsen var det en kortfilm i 3D hvor du kunne se spillere på banen så nære som om du var reporteren. Du kan lære mye om stadionet og om FC BARCELONA, siden stadionet Camp Nou har vært hjem for klubben siden konstruksjonen i 1957. Du kan besøke stedet hvor konkurrentene til FC Barcelona kommer, og ta en tit i nyhetsrommet; der hvor pressen sitter under kampen og se på den fantastiske banen fra alle slags forskjellige vinkler.

Det er en UEFA 5 stjerners stadion og er vert for utallige internasjonale kamper på senior nivå og UEFA Champions League finaler. Camp Nou har også arrangert musikalske forestilinger og andre arrangementer enn fotball. Artister som har opptrådt på denne stadion er mellom andre: U2, Pink Floyd, Michael Jackson, Madonna og mange flere.

Det er absolutt verdt å få med seg og etter min mening en flott opplevelse når du skal BESØKE BARCELONA. Området har også en stor fan butikk, med alle slags produkter du en gang ikke kan forestille deg. Du vil ha en flott dag på Camp Nou, uten tvil!Overnatting Barcelona

Vis Mer

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritid-2 sport-nb

Overnatting Barcelona


Gå til toppen