Home / Over Barcelona / Buurten / Veiligheid in Barcelona – Welke wijk is geschikt voor u?
Sants-Montjuic

Veiligheid in Barcelona – Welke wijk is geschikt voor u?

Als u gaat reizen is veiligheid een van uw belangrijkste zorgen. Als u weet waar en waar niet u s’ avonds rustig kan lopen zou goed zijn . Als het gaat om het huren van een appartement in Barcelona, het is altijd goed om te weten welke buurt te selecteren  waar je je comfortabel en thuis zal voelen. Veiligheid in Barcelona is overheersend en maakt het een van de beste bestemming voor toeristen van de hele wereld!

Renting a flat in Barcelona

Het hoge aantal toeristen, studenten en jonge professionals die de stad bevolken geven een veilig gevoel. De politie is ook aanwezig vanwege de verhoogde toeristische sector. Hoewel elk deel van de stad heeft zijn eigen kenmerken. Hier is een kleine beschrijving van de meest populaire delen van de stad en wat te verwachten van elk wijk om uw verblijf bij ons perfect te maken!

 De Born

El Born

De Born is één van de wijken die deel uitmaakt van de Ciutat Vella of het oude deel van de stad. Beschouwd als een van de centrale delen van de stad is dit gebied erg druk tijdens de zomermaanden. Met veel bars, restaurants en winkels is er altijd wel iets te doen. De kleine straatjes vol charme zal u ongetwijfeld betoveren. Hoewel zeer veilig, net als alle toeristische bestemmingen moet men zich bewust zijn van zakkenrollers. Ook al is het  ’s nachts niet het rustigste deel van de stad, zijn onze appartementen allemaal in de kleine straatjes die niet overstelpt met lawaai zijn. Om een appartement te huren in born is echt de ideale manier om te genieten van de ware essentie van een stad als Barcelona.

apartment

El Gotico

El Gotico

De Gotico is ook onderdeel van de Ciutat Vella. Zijn kleine geplaveide straten trekken veel reizigers die de bezienswaardigheden zoals de kathedraal en Plaça Reial verlangen te ontdekken. De Gotico is een van de meest populaire delen van de stad met veel prachtige bezienswaardigheden, mooie straten  en vele clubs, bars en leuke restaurants. Doordat er veel activiteiten zijn in dit gedeelte van de stad maakt het een zeer veilige plek om te zijn. Het enige wat u erop moet letten is voor de zakkenrollers, net als in andere toeristische steden. Anders dan dat het huren van een flat in de Gotico betekent een verblijf in een leuke levendige deel van de stad waar u gemakkelijk toegang tot het nachtleven en de culturele bezienswaardigheden hebt.

Bekijk appartementen El Gotico

apartment

De Raval

El Raval

De raval had een slechte reputatie door het feit dat het het middelpunt van vele geïmmigreerde populaties was. Afgelopen jaren heeft dit deel van de stad onder een ware metamorfose gegaan. Leuke boetiekjes, restaurants en vintage winkels van deze wijk had het gemaakt tot een hip gebied voor jongeren. Zoals elke stad is het raadzaam om voorzichtig te zijn ’s avonds laat, maar de raval is een levendig deel van de stad met veel te doen en te zien. U kunt een aantal van de beste restaurants en meest populaire bars in dit deel vinden, evenals de prachtige Rambla del Raval waardoor het de ideale deel van de stad maakt om een appartement te huren!

Bekijk appartementen El Raval

apartment

Eixample

Eixample

Dit deel van de stad is een beetje meer residentiël en dus stiller dan bepaalde delen van de oude stad, die dit beter maakt om te kiezen voor gezinnen met kinderen. Het is zeer goed verbonden met de rest van de stad en heeft vele bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia. De luxieuse gebieden zoals de Passeig de Gracia maken het een zeer veilig en goed bezochte deel van de stad met veel mooie restaurants en de high-end winkels om te winkelen. Er is ook een zeer mooie selectie van bars en high-end clubs te vinden in dit gebied die plezier voor iedereen garandeert. Met ons  brede keus van appartementen te huur in Gracia zal u zeker iets dat al uw behoefte vervult t vinden!

Bekijk appartementen Eixample

apartment

Sants-Montjuic 

Sants-Montjuic

Dit prachtige deel van de stad, hoewel meer residentieel heeft veel belangrijke bezienswaardigheden die zijn een moet zien, zoals de Museau National d’Art de Catalunya en de botanische tuin. In dit deel van de stad bieden wij ook grotere villa’s voor grotere groepen of families. Het is zeer goed verbonden en is een typisch en veilige wijk van de stad waar veel van de lokalen zelf wonen. Om een accommodatie in Sants-Montjuic te huren betekent om te verblijven in een rustige doch charmante en goed verbonden deel van de stad. Ideaal voor uw verblijf in Barcelona!

Bekijk appartementen Sants-Montjuic

Accommodatie Barcelona

view more apartments dutch

Map

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

buurten over-barcelona waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven